Fødevarer at sænker glukose i blodet

07/04/2011 by admin

Mens opretholde sunde blodsukker er vigtigt for alle, for diabetikere, er blodsukker niveau en kritisk faktor. At vide, hvilke fødevarer at spise til lavere blodsukker er afgørende for at undgå diabetiske komplikationer og lever et længere og sundere liv. Omfatte disse glukose-sænkende fødevarer i din kost.

Frugter

Ifølge diabetikere madpyramide, er frugt høj i kulhydrater, fordi de indeholder fructose og saccharose--to typer af sukker. Men frugter er rige på vitaminer og er en god kilde til de kulhydrater du har brug for dagen. Vælg frugter som æbler og rosiner, som også indeholder fiber. Fiber forsinker fordøjelsen af mad og forårsager en langsommere frigivelse af sukker fra maden. Friske og frosne frugter er bedre valg end juice og konserverede frugter, som kan indeholde yderligere sukker.

Grøntsager

Grøntsager, er især når spises rå eller forberedt gennem minimal madlavning, garanteret til at give dig maksimal ernæringsmæssige fordele. Grøntsager er også kendt for at være nyttigt i at sænke niveauet af blodsukker og skal fremtrædende i kosten af diabetikere. Tomater, løg, bønnespirer, salat, agurk, gulerødder, spinat og broccoli alle gøre gode vegetabilske valg for dem, der ønsker at opnå lavere niveauer af blodsukker.

Sød kartoffel

Søde kartofler er rige på vitaminer A, B6 og C. De har også vigtige mineraler som kobber, mangan og jern. Søde kartofler har et godt indhold af beta-caroten, som kroppen kan omdanne til a-vitamin, og er også en naturlig kilde til fiber. De har en naturlig forsyning af sukker, som er nyttige i at undertrykke appetit for sukker, mens du spiller en positiv rolle i at hjælpe med at sænke blodsukkeret. De er rige på naturlige fibre, som er nyttige i at reducere blodsukkerniveauet.

Nødder

Ikke blot gør nødder en fremragende sunde snack men de er også meget nyttigt i at hjælpe med at sænke blodsukkeret. Pekannødder, mandler, hasselnødder, macadamias, cashewnødder og jordnødder er alt pakket med vitale næringsstoffer og vil sænke blodsukkerniveauet.

Fuldkorn og højt Fiber fødevarer

Disse er meget nyttige i at aktivere lyden fordøjelsessystem fungerer og er også kendt for deres gavnlige effekt i bestræbelserne på at reducere niveauet af glukose i blodet. Tørrede bønner, klid, havregryn, sojabønner, rosin klid, brune ris og hele korn brød er alle fremragende fødevarer for at sænke blodsukkerniveauet, ifølge den amerikanske Diabetes Association.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com