Hvor mange kalorier skal brændes til tabe sig?

06/28/2011 by admin

Nøglen til at tabe sig er at brænde flere kalorier end du tage. Mens alle er forskellige, i almindelighed, du har brug at brænde omkring 3500 kalorier til at tabe et pund.

Langsigtet planlægning

National Institutes of Health anbefaler, at de fleste mennesker bør sigte mod at miste bare en til to pounds per uge. Dette resulterer i en langsom, støt vægttab, og du er mindre tilbøjelige til at genvinde vægt. Hvis din plan er at miste et pund om ugen, du har brug at brænde en ekstra 500 kalorier om dagen.

Reducere dine daglige kalorier

En metode er at reducere antallet af kalorier i din kost af 500 pr dag. Hvis du spiser normalt omkring 2.000 kalorier om dagen, skåret ned til 1.500. Undgå højt kalorieindhold fødevarer, som slik og fedtstoffer, og erstatte dem med lavt kalorieindhold, højt fiberindhold muligheder, at fylde dig op.

Øge din motion

En anden mulighed er at øge antallet af kalorier du forbrænder om dagen. For at forbrænde 500 ekstra kalorier om dagen, kan du tilføje en timelange svømme, løbe eller cykel tur til din daglige tidsplan.

Kombinere kost og motion

Din bedste chance er en kombination af kost og motion. Mindske antallet af kalorier med 200 pr. dag er nemmere at vedligeholde end en mere dramatisk cut. Gå tre miles vil om dagen brænde en ekstra 300 kalorier. Mellem to, har du opnået dit nettoreduktion af 500 kalorier om dagen.

Beregning af din Calorie Burn

Alle brænder kalorier på en anden sats---tal gives her er bare skøn. Tungere mennesker vil forbrænde kalorier hurtigere end lettere mennesker. Der findes mange online regnemaskiner. For at få et mere nøjagtigt skøn over kalorieforbrænding i en bestemt aktivitet, indtaste din vægt, form for aktivitet du udført og længde og intensiteten af din træning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com