Hindbær te sundhedsmæssige fordele

01/13/2011 by admin

Hindbær te er også kendt som "kvinders te" på grund af sin stærke støtte til reproduktiv sundhed. Men mænd og børn også drage fordele af den. Det er en koffein-fri drikkevare, der er sundere for børn end sodavand, og mænd---hvis organer har skåret på testosteron produktionen---kan drikke det at hjælpe støtte binyrerne ydeevne.

Oral brug

Hvis du har ondt i halsen, kan drosselfugle i din mund (en gær infektion) eller fordærve sår, drikker hindbær te lindre den smerte, de forårsager.

Reproduktiv sundhed

Kvinder, der forsøger at blive gravide kan drikke te for at styrke deres livmoder. Gravide kvinder kan drikke det for at hjælpe lette veerne.

Menstruation

Hindbær te reducerer blodgennemstrømning hos kvinder, der bløder kraftigt i løbet af deres perioder. Det hjælper også lindre kramper. Senere i livet, kan i overgangsalderen, det støtte binyrerne som de forsøger at kompensere for den nedsatte funktion af æggestokkene.

Astringerende

Te kan lindre irriteret hud af at blive brugt som en astringerende. Det hjælper væv bliver fastere og strammer hudens øverste lag.

Næringsstoffer

Ud over at have en frugtagtig smag, indeholder denne te vitale næringsstoffer, som jern, calcium, og vitamin A og E.

Graviditet

Hindbær te er en sund drik for kvinder, der oplever graviditetskvalme. Forskellige kilder giver imidlertid modstridende tidsfrister for, hvornår det er sikkert at drikke, så konsultere en læge før du gør det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com