Acne Rosacea behandlingsteknikker

06/11/2011 by admin

Acne Rosacea behandlingsteknikker

Ifølge American Academy of Dermatology er rosacea en hudsygdom, der påvirker næsten 14 millioner mennesker i USA. Midaldrende voksne, især kvinder, med fair hud, lyse hår og blå øjne er mest berørt af rosacea. En af de tidligste tegn på rosacea er konstant rødmen af huden. Flushing kan forekomme på ansigt, ører, hals, ryg og bryst. Rosacea er opdelt i fire undertyper: erythematotelangiectatic type, papulopustular, phymatous, okulær. Behandling er afhængig af undertypen af rosacea en patient har.

Erythematotelangiectatic Rosacea

Erythematotelangiectatic type rosacea viser de mest kendte symptomer på rosacea, herunder rødme i ansigtet og rødmen, sprængte og følsomhed i huden. Behandlinger for erythematotelangiectatic rosacea omfatte antibiotika, aktuel medicin til at reducere hævelse, Elektrokauterisation og laserterapi. Før behandlingen påbegyndes, anbefales det, at patienter forberede deres hud ved hjælp af specielt formuleret solcreme og fugtighedscreme regelmæssigt.

Papulopustular Rosacea

Papulopustular rosacea er karakteriseret ved rødme og store, pus-fyldt bumps på ansigt eller hud. De fleste mennesker med papulopustular rosacea har også erythematotelangiectatic rosacea. Papulopustular rosacea har en høj behandlingen succesrate som følge af brugen af kombinationsbehandling. Behandlingsmuligheder omfatter antibiotika og topiske medicin.

Phymatous Rosacea

Phymatous rosacea producerer fortykkelse af huden. De mest almindelige behandlingsteknikker til phymatous rosacea er Elektrokauterisation laserterapi og dermabrasio. Disse intensive behandlinger fjerne og reparere fortykket hud, giver sundere hud overflade.

Okulær Rosacea

Okulær rosacea påvirker øjne og kan forårsage alvorlig skade for en persons syn. De mest almindelige symptomer på Okulær rosacea er rød, sprøde øjne. Mennesker med Okulær rosacea kan har ingen tegn på rosacea på huden. De mest almindelige behandlingsmuligheder for denne form for rosacea udrensning øjne regelmæssigt, ved hjælp af øjendråber og tager antibiotika.

Behandling virkning

Topikale medikamenter har vist sig at tage flere måneder at være effektiv til behandling af rosacea. Dog har de vist sig at være lige så vellykket som ikke-antibiotisk oral medicin, især i behandling af papulopustular rosacea. Nogle oral antibiotika begynder at arbejde så lidt som tre uger, men kan kræve langvarige skik at være mest effektive. Intensive metoder anvendes til behandling af Okulær rosacea er meget vellykket, men kræver flere dyre behandlinger. Laser terapi, for eksempel, kan kræve op til otte behandlinger pr. år i flere år. Hver behandling kan koste mellem $300 og $700. Laserterapi anses for kosmetisk kirurgi og er normalt ikke dækket af sygesikring.

Bivirkninger

Topikale medikamenter kan forårsage stikkende, brændende eller kløe på huden. Resistens over for antibiotika kan udvikles, og de kan også forårsage gastrointestinale problemer, svimmelhed og vaginal gær infektioner. Intensive behandlinger, såsom laserterapi, er forholdsvis sikre. Dog kan forventes midlertidig hævelse og blå mærker og mindre ardannelse kan udvikle. Forudse hævelse til sidst for et par dage, mens blå mærker kan vare op til to uger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com