Sådan fjernes huden Tags med tråd

04/01/2011 by admin

En hud-tag er en lille flap af huden, der kan vokse på nogen del af kroppen. Mens de ikke er farlige, mange mennesker kan ikke lide den måde, de ser og søge at fjerne dem. Store hud tags kræver ofte en læge pleje til fjernelse, men lille hud-tags kan fjernes derhjemme med et stykke af tråd. Hvis det gøres korrekt, vil der være noget af huden tag efterladt. Hvis det sker uretmæssigt, hud-tag kan ikke fjernes helt og kan derefter vokse tilbage i samme område.

Instruktioner

• Skåret omkring 10 inches af tråd fra en tråd spool. Tråden skal være ren, så det ikke vil introducere bakterier ind i de små sår efterladt af huden tag fjernelse. Tage tråden direkte fra en ny spole til at sikre, at det er ren. Genbrug tråd eller ved hjælp af en gammel tråd kan betyde, at tråden er snavset eller støvet.

• Binde stykke tråd omkring din hud-tag. Dette skal gøres på området præcis hvor hud-tag er knyttet til resten af din hud. Binde tråd for høj på hud-tag vil efterlade en træstub. Hvis tråden er bundet for højt på hud-tag, fjerne tråden og prøv igen. Det kan tage flere prøver at få tråden placeret korrekt. Hvis huden tag er i en akavet sted for dig at se, få en anden til at binde tråden.

• Stram tråden og binde to knob på tråd at holde det på plads. Hvis tråden er stramme nok, vil det cut off blodforsyningen til huden tag. Cut off eventuelle overskydende tråd og efterlade tråden omkring huden tag sted. Efter et par dage, vil huden tag dø fra mangel på blod og falder af.

• Brug et par søm neglesaks for at afskære hud-tag, hvis det ikke falder, eller hvis du ikke ønsker at vente på hud-tag til at dø. Sørg for clippers du bruger er ren og fri for bakterier. De kan koges i 10 minutter til at dræbe bakterier og derefter brugt til at skære væk en lille hud-tag, der har været bundet med tråd.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com