Magneter for Healing

06/15/2011 by admin

Brug af magneter til healing bliver stadig mere populære. Ved hjælp af magnetfelter til at helbrede har været praktiseret i århundreder. Utallige patienter hævder at have positive sundhedsmæssige resultater ved hjælp af magnet terapi.

Biomagnets

Magneter bruges til healing type er ikke køleskabsmagneter. Magneter, der anvendes i healing type er biomagnets. Biomagnets er specielt fremstillede magneter for healing.

Helbredende egenskaber

Det foreslås, at biomagnets helbrede ved at stimulere kroppen til at helbrede naturligt. Det menes at biomagnets genoprette den magnetiske balance i cellerne, øge omsætning, positivt påvirke pH balance i celler og indflydelse på hormonproduktion.

Typer

Der er mange typer af biomagnets. Biomagnets kan bruges næsten overalt under madrasser og puder til at være sov på. Der er særlige sko indersål lavet af biomagnets. Der er også biomagnetic wraps, smykker og tilbage understøtter.

Bruger

Den type og kraft i biomagnet skal anvendes bestemmes af sygdommen. Biomagnet type afhænger også af sværhedsgraden af sygdom, området kroppen, der bliver behandlet og patienterne følsomhed over for biomagnetic terapi.

Kontraindikationer

Biomagnets bør ikke bruges, mens du er gravid. De bør ikke anvendes på en person med en pacemaker eller metal implantater. Pleje bør tages i brug af magneter over hjertet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com