Udfyldning af Acne ar

05/15/2011 by admin

Dermatologer er bekendt med de risikofaktorer, der er forbundet med acne ar, selv om det ikke er muligt at forudsige hvilke patienter vil få dem. Ifølge American Academy of Dermatology spiller genetik en stor rolle i udviklingen af acne ar. Også, hvis acne er svær, risikoen for acne ardannelse er øget, hvilket er grunden til ald rådgiver søger medicinsk behandling for acne hurtigst muligt. Men hvis du er deprimeret acne ar, der er flere i-office behandlinger, der kan bidrage til at genoprette din teint til sin tidligere glathed.

En populær metode til behandling af acne ar er den dermal fyldstoffer, som sprøjtes lige under hudoverfladen buttet huden op og reducere forekomsten af ardannelse. Acne scar fyldstoffer giver hurtige resultater med minimale bivirkninger--ofte inden for den samme dag i behandling. ALD bemærker også, at nogle over-the-counter aktuelle behandlinger kan være hensigtsmæssigt for dem med knap mærkbar acne ar.

Instruktioner

• Consult med en hudlæge. ALD hedder det, at søge professionel hjælp til at reducere forekomsten af acne ar er passende, hvis din ar gøre dig deprimeret eller selvbevidst, eller hvis du føler din skæmmet teint er at have en effekt på dine interpersonelle relationer eller evne til at søge beskæftigelse. En hudlæge kan hjælpe dig med at afgøre, om fyldstoffer er den bedste måde at behandle din acne ar.

• Være realistiske omkring resultatet af acne scar behandling, anbefaler AAD. Acne scar fyldstoffer er en hurtig måde at reducere forekomsten af ardannelse, men mange fyldstof typer er midlertidige og kræve, at du søge fornyet behandling. Filler typer kan omfatte kollagen, hyaluronsyre, polymethylmethacrylat (PMMA) eller endda din egen fedt i ar. AAD bemærker, at de fleste fyldstoffer give resultater at sidste mellem tre og seks måneder, selvom fyldstoffer, der bruger dit eget fedt kan vare op til tre år. PMMA er den eneste fyldstof, der giver varige resultater.

• Kig på din økonomi. ALD påpeger, at behandling for acne scars anses en elektiv procedure af de fleste sygeforsikringsselskaber. Du vil sandsynligvis nødt til at bekoste proceduren out-of-pocket. Vær sikker på at få en skøn fra din hudlæge for udgifterne til behandling ved hjælp af fyldstoffer.

• Forventer nogle bivirkninger efter behandling. ALD hedder det, at typiske reaktioner på fyldstoffer omfatter rødme og hævelse omkring den indsprøjtning arbejdsplads, såvel som synlige blå mærker. Din hudlæge kan råde dig til is området for 15 til 20 minutter før de forlader kontoret. ALD bemærker også, at motion bør undgås dagen efter behandling. Området omkring injektionsstedet bør ikke rørt for omkring tre dage, medmindre din læge instruerer dig ellers.

• Overveje en nonprescription scar cream hvis acne ardannelse er minimal. ALD angiver, at apotek produkter, der indeholder glykolsyre, retinol eller vitamin C kan støtte i produktionen af kollagen, som til gengæld plumps op i huden. Disse produkter kan være nyttige for lavvandede underkop-formet ar, let forhøjet ar og dele af huden, der forblev misfarvet efter acne ryddet op.

Tips & advarsler

  • Som bemærket af Mayo Clinic eksperter, acne ar er vanskelige at behandle, og der er ikke en behandling, der passer til alle typer af ardannelse. Spørg din hudlæge som acne scar behandling er bedst for dig.
  • Hvis din fyldstof giver dig kun midlertidige resultater, bliver du nødt til at betale for efterfølgende behandlinger over tid.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com