Open-øret høreapparatteknologi

06/05/2011 by admin

Høreapparater kan passe komfortabelt, lyd naturlige og forbedre din forståelse af samtaler. "Open-øre" høreapparatteknologi giver disse fordele.

Definition

Open-øret høreapparat er en type af "bag-the-ear" høreapparat, som næppe passer ind i din ørekanalen. I modsætning til de fleste høreapparater, som slutter i øregangen, efterlader åben øret enhed din øregang åben.

Fordele

Open-øret høreapparatteknologi eliminerer blokerede sensation og hul klang seriøs ofte forbundet med andre høreapparater. Høreapparat brugerne foretrækker ofte denne type på grund af bedre fysiske komfort, naturlig lydkvalitet og kosmetisk udseende.

Typer

Receiver-in-the-ear open-øret høreapparat består af en lille bag-øret-processor og en tynd wire med en modtager (Oplægsholder), der passer ind i din ørekanalen.

Den tynde rør type huse højtaler i bag-the-ear-processor. Lyden overføres til din øregang gennem en tynd akustiske rør.

Funktioner

Open-øret høreapparater udnytte digital teknologi til at automatisk behandle tale om rummet er stille eller har baggrundsstøj.

Omkostninger

Open-øret høreapparater kan koste op til flere tusinde dollars hver. Rådfør dig med din audiolog til at finde den mest praktiske model til din hørelse behov.

Overvejelser

Open-øret høreapparatteknologi kan rumme personer op til en svær hørenedsættelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com