Lemonade Diet rense

06/03/2011 by admin

Lemonade Diet, også kendt som Master Cleanse, er en populær detox, der har eksisteret i årtier, og består af en 10-dages hurtigt med lutter citronsaft, vand, cayenne peber og ahornsirup.

Funktion

Lemonade Diet er designet til at rense mave-tarmkanalen, befri kroppen af opbygget toksiner og brænde lagret fedt, hvilket resulterer i vægttab. Mens kroppen er designet til at detox selv, mose dårlige spisevaner eller udsættelse for miljøforurening ned ordning, tillade toksiner opbygge i leveren, nyrer, lunger og kolon.

Lemonade opskrift

Lemonade blandingen bør indtages i løbet af dagen, i stedet for mad. Hvis du vil oprette opklaring, kombinere 2 tbsp. frisk citronsaft, 2 tbsp. økologisk Grade B ahornsirup, 1 kop af renset vand og 1/10 tsk cayenne peber. Bland sammen og forbruge mindst 80 ounce af blandingen hver dag.

Bivirkninger

Gerne nogen hurtig begrænser Lemonade kost alvorligt kalorier, i stedet giver ernæring og kalorier gennem lemonade blanding. Bortset fra sult smerter, kan en person lider af fælles detox symptomer som træthed, irritabilitet, kvalme og hovedpine.

Advarsler

Lemonade Diet er designet til sidste 10 dage, anbefales så det går ud over dette beløb ikke skyldes mangel på næringsstoffer. Den enkelte gennemgår rense bruger lemonade blandingen som en kilde til kalorier, med hvert glas giver ca 109 kalorier med juice og ahornsirup. Det betyder, at enkeltpersoner skal drikke mindst 11 briller en dag til at forbruge de anbefalede 1200 kalorier.

Salt Flush

Salt flush bruges i kombination med lemonade kosten til at rense mave-tarmkanalen og kolon. Hvis du vil oprette, kombinere 2 tbs.p havsalt med en kvart af stuetemperatur vand og drikke om aftenen. Dette vil fungere som et mildt afføringsmiddel, hjælpe med at forhindre forstoppelse fra en mangel på mad.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com