Bedste medicin for leddegigt

05/09/2011 by admin

Bedste medicin for leddegigt

Leddegigt er en større udfordring til den person, der er berørt af det. Det er en immunsystemet og der er ingen specifik behandling eller helbredelse. Som et resultat, er reumatologer konfronteret med forsøger at jonglere med et utal af medicin ordineret til patienter, der måske eller måske ikke være effektiv. Selv efter en person, der er startet på en behandling, det kan være nødvendigt løbende justeringer, der kan generere en helt ny regime. At identificere de bedste reumatoid medicin er en stor udfordring.

Identifikation

Reumatoid arthritis er oftest diagnosticeres på grund af genstridig smerter i leddene. Yderligere, er der ofte hævelse og åndedrætsbesvær. Der er til tider vanskeligt fastslå forskellen mellem leddegigt og cerebral parese.

Overvejelser

Den medicin, der bruges i første omgang er prednison at få betændelse i leddene, så andre behandlinger kan indledes. Prednison er meget effektiv. Men hvis det løbende brugt, kan det påvirke immunsystemet og forårsage skader på lunger og indre organer.

Typer

Mens der er ingen kur for reumatoid arthritis, er den nærmeste medicin til en kur methotrexat. Dette er medicinen valg og har succes med 99 procent af leddegigt ofre. På det tidspunkt, patienten forbliver på methotrexat og kun med jævne mellemrum tager prednison, når de har en blusse op. En flare er når en persons symptomer dukker op igen.Når methotrexat ikke virker på grund af en reaktion, kan det ofte være farligt, selv forlader personen med mindre end en krop mætning sats på 70 procent. Når methotrxate ikke virker, er to af de mest populære og effektive medicin for leddegigt Embrel og Arava. Disse to stoffer er en typisk kombination narkotikabehandling. Arava bruges til at styre betændelsestilstande og lindre smerter. Embrel kaldes en biologiske og også reducerer smerte.

Misforståelser

Mange mennesker tror, at leddegigt kan helbredes. Dog er det bedste der kan ske, at det kan styres.

Advarsel

Ud over medicin taget for reumatoid arthritis. Det er vigtigt at fortsætte med at udøve og spise godt, fordi modsat fald øger den hastighed, hvormed din krop forringes.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com