Hvad er fordelene ved gedemælk mælk vers skimme mælk?

05/30/2011 by admin

Hvad er fordelene ved gedemælk mælk vers skimme mælk?

I århundreder, har sundhedsbevidste kendt, at fordelene ved gedemælk er stor og varieret. Du kan være undrende, hvis fordelene er bedre end dem af skummetmælk, og svaret kan overraske dig.

Forskningsundersøgelser

En undersøgelse foretaget af Granada Universitet i 2007 viste mere gavnlige egenskaber i mælk fra geder i modsætning til dem af køer. Gedemælk synes at hjælpe med at forhindre visse former for anæmi og også hjælpe bremse knogle demineralisering, en tilstand, hvor knoglerne vokser bløde.

Højt indhold af mineraler

Højere i mineraler end skummetmælk, leverer gedemælk en tykkere konsistens og en cremet konsistens. Gedemælk indeholder mere calcium, kalium, vitamin B-6, a-vitamin og flere niacin end skummetmælk.

Forskellige slags fedt

Selvom du vil finde 10 gram fedt i gedemælk, i modsætning til 1 gram i skummetmælk, vil du ikke finde nogen agglutinin. Dette betyder, at fedt i gedemælk er fordøjet lettere, i stedet for klyngedannelse sammen.

Fordøjeligt Protein

Din mavesyre tager protein fra gedemælk og producerer en blødere ostemasse, der gør proteinfraktionen få fordøjet hurtigere og med mindre indvirkning på din fordøjelseskanalen end skummetmælk.

Verdensomspændende accept

I sidste ende har kulturer fra hele verden kendt og nydt fordelene ved gedemælk frem for skummetmælk. Takket være miljøbevægelsen, har mennesker opdaget ged som en kilde til mælk i stedet for at ko, klar over, at geder besætte langt mindre plads og at selv en baggård ged kan levere en familie med alle dens mælk behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com