Hvorfor ville hormoner gøre mine hedeture værre?

11/24/2012 by admin

Hvorfor ville hormoner gøre mine hedeture værre?

Hedeture er episoder, når du oplever den følelse, at din krop føles som det brænder. Svedtendens er ofte forbundet med disse episoder. De er forårsaget af hormon skiftehold påvirker hypothalamus, som regulerer kropstemperaturen.

Mekanisme

Hypothalamus er en del af hjernen, der regulerer temperatur samt produktionen af mange af dine hormoner. Lavere østrogenniveau medføre en eller anden måde hypothalamus til at tro, at kroppen er for varmt, hvilket fik den til at øge hudens temperatur og fremkalde sved i et forsøg på at sænke kernetemperatur.

Hormonbehandling

Tager østrogen, om syntetiseret eller bioidentical, holdes almindeligvis som den bedste behandling af hedeture.

Brystkræft som en faktor

Hvis du har brystkræft eller er i højrisikogruppen, kan din læge har ordineret Tomaxifen, som blokerer for muligheden for at bruge østrogen. Dette kan forårsage nogle mennesker at opleve hedeture for varigheden af deres behandling.

Længden af terapi

Hvis du har netop påbegyndt hormonbehandling, kan din krop være ved at regulere niveauerne. Der kan være en midlertidig stigning i symptomer.

Konklusion

Hvis dine symptomer ikke bliver bedre efter en uge eller mere af hormonbehandling, se din sundhedspleje udbyder. Den foreskrevne dosis kan skal tilpasses til dine specifikke behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com