Hvad er fordele ved saftpresning pærer?

12/30/2012 by admin

Hvad er fordele ved saftpresning pærer?

Saftpresning frugter og grøntsager hjælper dig med at få flere vitaminer og levende enzymer fra maden, mens rengøring din lever og kolon. Pærer er en gavnlig kilde til mange vigtige næringsstoffer, og giver en lækker og meget nærende juice.

Funktioner

Pærer er en god kilde til vitamin C--vigtigt for dit immunsystem--samt kobber. Ifølge "Verdens sundeste fødevarer," hjælper"kobber, beskytte kroppen mod frie radikaler som en nødvendig bestanddel af suproxide dismutase (SOD), en kobber-afhængige enzym, der eliminerer superoxid radikaler."

Saftpresning

Saftpresning frugter som pærer er en fantastisk måde at få flere portioner i din daglige kost. Adskille saft fra papirmasse (og fiber) gør det muligt at drikke fire eller fem pærer i én sidder, i stedet for bare at spise en eller to, derfor fordobling eller tredobling mængden af vitaminer og næringsstoffer. Det er også lettere for kroppen at absorbere saft end hele frugter, giver dit fordøjelsessystem en pause.

Sundhedsmæssige fordele

"Verdens sundeste fødevarer" rapporter om, at "pærer er ofte anbefalet af sundhedspleje praktiserende som en hypoallergen frugt, der er mindre tilbøjelige til at producere en negativ reaktion end andre frugter." Pære juice også fungerer som en mild afførende, hjælper lindre forstoppelse og holde afføring regelmæssigt.

Smag fordele

Pærer er meget sød, hvilket gør dem ideelle til juice med grøntsager. Juice pærer med grønne spinat, grønkål og mynte til en lækker, sund drik.

Ekspert indsigt

Ifølge "Saftpresning for sundhed", kogende kinesisk pære saft og drikke det varme med rå honning "ekstremt healing til halsen og stemmebåndene."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com