Sundhed Foods at undgå

10/22/2012 by admin

Sundhed foods er konstant fremmes som en måde at spise sundt og tabe. Der er mange fødevarer og produkter, der ikke er så sundt som de synes. Der er nogle helsekost, at du bør undgå.

Yoghurt

Yoghurt er ofte set som en sund snack. Mange købe individuelle enkelt yoghurt packs, uvidende om, at de er lastet med sukker. Dette sukker kan forårsage du få vægten.

Kolesterol-fri fødevarer

AOL bemærker, at kolesterol-fri fødevarer kan være skuffende. Mens de er gode for dem, der har problemer med kolesterol, er de ofte fulde af mættet fedt.

Bagt Snacks

Bagt snacks er endnu en anden fødevare, der formodes for at være sunde, men kan stadig være usundt. Bagt snacks er fedtfattig, men er ofte høj i natrium på grund af smag tilføjet til snacks.

Fedtfattige fødevarer

Ifølge Cheryl Koch, skal fødevarer have 3 gram fedt eller derunder betragtes som lavt fedtindhold. Mens en fødevare er fedtfattig, kan det stadig være høj i sukker og kalorier.

Frugtsaft

Frugtsaft er en helsekost, som kan være usund, afhængigt af produktet. Læse etiketten for at forstå mængden faktiske frugtjuice i drik. Bemærk også sukker tæller som 100 procent frugtsaft stadig har en masse sukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com