Hvordan at slippe af ringen for øret fra et hår Dryer

10/21/2012 by admin

Hvordan at slippe af ringen for øret fra et hår Dryer

Overdreven ringen for øret, også kendt som tinnitus, kunne også lyde som hvæsende, brummen eller skrigende. Det er forårsaget af flere faktorer, herunder høj støj, som kunne være resultatet af en summende hårtørrer. Som irriterende som tinnitus kan være, er der ingen off skifte i din krop, der vil gøre det gå væk. I stedet, du kan lære forskellige metoder til at tørre dit hår og administration af ringen i øret indtil det endelig går væk af sig selv.

Instruktioner

• Brug hårtørrer med mindre frekvens hvis ringen for ørerne er så dårlig, at det forstyrrer dit daglige aktiviteter. Din hårtørrer kan være praktisk og tillade dig at style dit hår på få minutter men hvis det holder dig fra at tale i telefon eller holde samtaler med andre fordi øret ringer, kan du overveje at begrænse tørretumbler brug til én eller to gange hver uge.

• Tørre dit hår med et håndklæde, hvis du har tid. Eller hvis du er i en fart, lad håret lufttørre naturligt. På den måde, du vil undgå knald fra en hårtørrer alle sammen og du behøver ikke at beskæftige sig med den ringende fornemmelse.

• Vippe hovedet frem eller til siderne når blæse tørre dit hår og punkt dyse fra dit hoved. Derved vil holde højt eksplosionerne af luft fra går lige i øret og forårsage ringen.

• Fjern ørevoks regelmæssigt hvis du skal ofte bruge en hårtørrer. Den voksagtig oprustning kan tilføje til de ringende fornemmelse eller endda gøre det værre. Husk, at bomuld svaberprøver ikke den sikreste måde at rense ørerne. I stedet besøge en læge og få dem renset professionelt så at du ikke skader huden inde i øregangen.

• Overdøve de ringende ører med andre lyde, indtil det stopper på egen hånd. Midlertidigt, vil du glemme alt om den irriterende lyd. For at gøre dette, afspille musik på et stereoanlæg eller slå på noget andet, der har en lys, men støt lyden som en fan.

• Udføre et par hoved og hals strækninger, når den ringer begynder. Regelmæssig motion, kan dette øge omsætning til dit øre område og hjælpe med at lindre den unødvendig støj.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com