Langsigtede bivirkninger Hoodia

11/03/2012 by admin

Hoodia er en saftige indfødte til Afrika, og det siges, at jægere forbruges det at afværge sult. Dette produkt sælges som et kosttilskud, udråbt til sin appetit suppressant effekter. Lidt er kendt om effektiviteten og sikkerheden af dette produkt som langsigtede videnskabelig forskning er endnu ikke afgørende.

Produkter

Hoodia er solgt i form af piller, mælk tygger, "skud" og læbepomade. De skal købes fra en pålidelig kilde, og kun som et kosttilskud, hvis bruges til vægttab.

Brug

Kun tage hoodia i den foreskrevne dosis. Fordi det er et kosttilskud, det er ikke betinget af godkendelse fra Food and Drug Administration. Sælgere hævder en aktive kemiske undertrykker appetitten, og et britisk farmaceutiske selskab i øjeblikket forsøger at indarbejde dette kemikalie i en anti-fedme narkotika.

Advarsler

Fordi hoodia er ikke en stimulans, bære det ikke de samme farer som mange andre naturlægemidler ud på markedet. Men da stadig lidt om dette produkt, forbrugerne bør udvise forsigtighed. Gravide og ammende kvinder, diabetikere og personer med hjerte betingelser, blodsygdom og spiseforstyrrelser til ikke at bruge hoodia. Konsultere din læge, før forbrugende hoodia; underrette din læge og stoppe med at tage hoodia, hvis du oplever nogen syge bivirkninger. Dette produkt skal opbevares ved stuetemperatur på alle tidspunkter.

Alternativer

En fiberrig kost og ordentlig hydrering er effektiv og sikker værktøjer for appetit undertrykkelse. Fiber kan findes i hele korn, frugter og grøntsager. Du bør også indtage seks til otte 8 ounce glas vand om dagen, som tørst er ofte forveksles med sult.

Vægttab

Det kan være nemt at hængsel dine håb på et vægttab pille, men sund fornuft skal udøves, når de køber hoodia produkter. Læger og hoodia leverandører både fremme en sund kost- og plan. Varigt vægttab vil ikke forekomme uden sund livsstilsændringer, og læger advarer at genvandt vægt tabt af en p-pillen alene sandsynligvis-- og derefter nogle--efter patienten stopper tager p-piller.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com