Sådan Cure flade vorter

12/13/2012 by admin

Human papillomavirus (HPV) er ansvarlig for den ofte stædige og ihærdige udseende af en flad vorte. Vorter er spredes nemt via kontakt med en person, der smittebærere og har en synlig vækst. Vorter kommer i forskellige varianter og kan vises som en hævet område på huden. Flade vorter er normalt kød farvet eller brun. De er også flad og relativ glat. Børn og unge voksne normalt lider af denne type af vorte i ansigtet, eller ben, og de kan være hård eliminere.

Instruktioner

• Sted vaskeklud i mikrobølgeovnen i 20 sekunder eller køre under en meget varm hane indtil relativt varme og så vride for at fjerne overskydende vand. Sted vaskeklud på det berørte område. Tillad for at suge i fem minutter.

• Vask er inficeret af vorte grundigt med antibakteriel sæbe. Skyl med varmt vand. Brug et stykke køkkenrulle til at tørre. Eventuelle overskydende fugt fjernes. For at sikre området er helt tørt, skal du bruge en føntørrer på lav varme.

• Brug en vorte behandling, der indeholder salicylsyre på mindst 40 procent, som Dr. Scholl vorte Remover. Anvende medicin disk, flydende eller gel til flade vorte og dække med en ren forbinding. Efterlade på det berørte område i mindst 24 timer.

• Få en recept på alternativ behandling hvis ved hjælp af salicylsyre, som en primær behandling ikke er stærk nok til at fjerne den flade vorte. Ifølge den Merck manualer Online medicinsk bibliotek er Retin-A (tretonoin) ofte effektiv i en fem procent løsning anvendes dagligt på den flade vorte. Det kan også bruges i kombination med et produkt, der indeholder fem procent benzoylperoxid eller en fem procent saliclylic syre vorte remover til endnu større effektivitet. Adrucil (Aktuel 5 - fluorouracil) har også vist sig at behandle flade vorter når det bruges i en én til fem procent løsning. Alle disse cremer bør anvendes dagligt for at behandle og fjerne flade vorter efter at have fulgt de første to trin ovenfor.

Tips & advarsler

  • Komplet behandling før sengetid så remover har tid til at arbejde. Anvend ikke behandling over lotion. Behandling kan skal gentages for mindst tre uger og kan tage flere måneder for fuldstændig fjernelse.
  • Flade vorter er ofte resistente over for behandling.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com