Hvad er en brok operation kaldet?

12/12/2012 by admin

Hvad er en brok operation kaldet?

Et Brok er en tåre i den abdominale væg gennem som et organ eller væv stikker. Der er flere typer og varierende grader af Brok, med lysken Brok er den mest almindelige. Herniorrhaphy er betegnelsen for den kirurgiske procedure til at reparere en brok.

Typer af Brok

Cirka 80 procent af alle Brok er lyskelymfeknuder--- eller lysken---Brok, der hyppigst forekommer hos voksne mænd. Andre typer er navlestrengen, normalt forekommende hos spædbørn, incisional, som forekommer efter indgrebet, og hiatal, hvor en del af maven ind brysthulen gennem spiserøret.

Årsager

Lyskelymfeknuder brok er forårsaget af belastning at musklerne i maven og ofte opstår i perioder med tunge løft eller andre anstrengende aktivitet. I umbilical (eller navle) Brok lukker abdominal åbning for navlestrengen helt ikke før eller kort tid efter fødslen, førende væv til at udvide gennem åbningen.

Synptoms

Brok producere normalt en bule i maven, lysken eller pungen. Brok er ofte smertefri, men symptomerne kan variere fra mild ubehag til ekstrem smerte. Hoste, kan strække eller forstoppelse øge mavesmerter forbundet med en brok.

Hvornår er operation nødvendig?

En kvalt Brok, hvor den Brok-påvirket væv taber blodforsyning, kan føre til infektion og en livstruende akut kræver umiddelbar operation. Kirurgi er også anbefalet i lyskebrok brok opstår hos børn. Andre Brok operationer er valgfri, og patienter skal diskutere graden af ubehag og andre faktorer med en læge til at beslutte, hvis operation er berettiget.

Om operationen

De fleste Brok operationer udføres på en ambulant og vare et par timer. Patienter er placeret ind under general anesthesia, vævet er skubbet tilbage gennem åbningen og bugvæggen er repareret. Kirurger kan bruge en traditionel Brok Reparation metode eller laparoskopisk kirurgi.

Pleje efter operation

Efter en herniorrhaphy, bør patienter generelt undgå tunge løft eller andre anstrengende aktiviteter for fire uger. Kontakt din læge hvis du oplever feber, opkastning, eller blødning; Hvis smerter ikke aftage efter et par dage; eller hvis nogen andre komplikationer opstå.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com