Symptomer & årsagerne til Bipolar lidelse hos børn

03/06/2013 by admin

Bipolar lidelse, også kendt som manisk depression, er en tilstand, der forårsager hurtigt cykling humørsvingninger. Ifølge Mayo Clinic har omkring 1 procent af børn denne betingelse.

Symptomer

Et barn med bipolar lidelse oplever depression og mani. Symptomer på mani omfatter agitation, behøver mindre søvn, at tro på ekstraordinære evner eller talenter, ekstrem lykke, risikobetonet adfærd og problemer med at koncentrere. Depression symptomer omfatter være trist, uinteresserede i normale aktiviteter og føle ømhed og smerter.

Risikofaktorer

Genetik, høj stress og større liv forandringer (såsom dødsfald i familien eller skilsmisse) kan bidrage til udvikling af bipolar lidelse.

Typer

Bipolar lidelse har været kategoriseres i tre undertyper: bipolar lidelse NOS (ikke andetsteds specificeret), bipolar lidelse og bipolar II lidelse. I bipolar lidelse, mani opstår ofte. I bipolar II lidelse forekommer depression og Mani ofte. Bipolar I og II symptomer opstår i mønstre. Bipolar lidelse ændringsforslag er ikke-mønstrede perioder med mani og depression.

Årsager

Bipolar lidelse er forårsaget af en ubalance af kemikalier i hjernen. Betingelsen er mere sandsynligt hos børn, der har en familie historie.

Behandling

Behandlingen omfatter medicin og terapi. Medicin forsøg på at stabilisere stemninger med en eller flere anti-depressiva, anti-stress medicin og stemningsstabiliserende. Terapi omfatter adfærdsmæssige ændringer, der hjælper med at barnet lære acceptabel adfærd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com