Hvordan man kan stoppe med at tage sovepiller

01/30/2013 by admin

I modsætning til hvad den sove støtte sige annoncer, sovepiller er vanedannende. Undersøgelser om langtidsvirkningerne af sovepiller er begrænset, men forskningen viser det kan forringe hukommelsesfunktion og kan være dødbringende i det lange løb som kronisk rygning. Du afslutter disse piller er hårde, men du kan tage nogle skridt i den rigtige retning.

Instruktioner

• Identificere, om du har et problem eller ej. De fleste læger er enige om, at hvis du har brugt sovepiller for mere end to uger kontinuerligt, du har brug at løse problemet og bør søge lægehjælp.

• Bestemme, hvad der forårsager din søvnløshed. Kunne det være en simpel miljøfaktor? Er der for meget lys i dit værelse, er du drikker for meget sodavand og kaffe sent om natten? Disse faktorer kan påvirke din evne til at falde og forblive i søvn.

• Søge professionel hjælp. Hvis du stadig ikke kan definere problemet og løse det med positive resultater, kunne det være depression eller anden alvorlig sygdom.

• Ikke spiser efter 8:00 PM Ikke alene er denne rutine dårligt for din kost, men det kan rent faktisk bidrage til din søvnløshed.

• Motion tidligere på aftenen. I stedet for at bære dig ud, din sene køre eller workout kan faktisk overstimulere dig, holder du i bitte timer når du måske føler dig mest tilbøjelig og desperate nok til at vende tilbage til en pille.

• Vælg en dag til at forlade og holde sig til det. Helst, Vælg en weekend eller tid, når du ikke arbejder den følgende dag at begynde din rejse til bedre søvn. Du vil kæmpe for en stund, men modstå trangen til at stole på din gamle standby. Meget af en sovepille magt kommer fra sin placebo-effekt og du kan sparke det.

• Udvikle et støttenetværk. Ligesom andre former for afhængighed, kan du overvinde det uden står over for hvad er at holde dig i at sove. Miljømæssige faktorer (koffein, dårlig belysning) er let rettelser; de mentale hang-ups er svært, hvor det er afgørende at have en skulder at læne sig op ad.

• Snakke det. Tale om hvad understreger, hvilket er normalt, hvad du synes om når du forsøger at sove om natten. En professionel kan hjælpe dig bedst kæmper med dine tanker.

• Komme ud af sengen. Hvis du lå i sengen og bekymre dig om hvordan du kan ikke falde i søvn, vil det gøre tingene værre. I stedet, få op, gå rundt, læse en bog eller se fjernsyn. Så prøv at sove igen senere, når du begynder at døse off.

• Må ikke bekymre dig, hvis du ikke kan få otte timers søvn hver nat. Ikke alle har brug for så meget søvn. Nogle mennesker kan fungere godt på fire, selv om otte anbefales. Hvad er vigtigt, er kvaliteten af søvn. Sovepiller påvirker kvaliteten af søvn og hvordan du fungerer den næste dag.

Tips & advarsler

  • Kronisk sovepille brug bør behandles som en alvorlig legitime afhængighed. Der er stor sandsynlighed for at kilden til sådanne kroniske brug er en underliggende psykiske, emotionel eller fysisk sygdom.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com