Hvorfor er feltet sygepleje så vigtigt?

10/13/2010 by admin

Den engang personligt forhold mellem læge og deres patient er ikke mere. Læger er under intenst pres at presse så mange patienter og aftaler i deres travle dag for at generere nok indtægter til at vedstå deres praksis. Denne udvikling af læge-patient forholdet har lagt større vægt på sygeplejerske-patient relationen.

Betydning

Når tænkt som lægens assistenter, sygeplejersker i dag ikke kun kommando mere ansvar, men mere respekt i deres lokalsamfund. Sygeplejersker er den første linje i forsvaret at patienter ofte kommer i berøring med når de er syge. Da sygeplejersken foretager den en verifikation, de lytter, indsamle oplysninger, gøre sygepleje diagnoser og senere også henstillinger til læger til pleje af patienten. Erfarne sygeplejersker ved mere end ny medicinsk praktikanter, når det kommer til patientpleje, sygdom patologi og behandling. Når en sygeplejerske bliver tillid til en læge, sygeplejerske ofte kan anmode om, hvad hun ønsker for patienten i form af behandling og medicin, og lægen vil derefter ordinere det. Det har været ofte sagt, at sygeplejersker patientbehandling, og lægerne behandler sygdommen.

Funktion

Fordi de fleste ammende tid ikke faktureres direkte, har sygeplejersker mere tid til at tilbringe med patienter og lytte til deres bekymringer. I det tilfælde, hvor tid, der er faktureret, som sygeplejerske praktiserende læge, deres prisen er meget lavere end lægens og de er stadig i stand til at tilbringe mere tid i plejen af patienten. Som patienter er bevæbnet med mere sundhedsoplysninger fra internettet, print og tv-kilder og komme til deres aftaler og hospitalsbesøg med en stak af udskrifter, fremmer den ekstra tid, at en sygeplejerske tilbringer går over materialet, der et forhold af tillid mellem sygeplejerske og patient.

Funktioner

Som sundhedspleje bliver mere specialiserede med forskellige typer af læger nødvendige for forskellige sygdomme, er det blevet stadig vigtigere for sygeplejersken at koordinere tværfaglige pleje blandt mange forskellige behandlere herunder allierede sundhedspersonale såsom fysiske, erhvervsmæssige og respiratoriske terapeuter. Have en central person som sygeplejerske hvis job det er at gennemgå diagram, komplet med laboratoriearbejde og rapporter fra alle pedeller af patienten, er vigtigere end nogensinde især når patienten præsenterer flere sundhedsspørgsmål. Uden sygeplejersken optræder som koordinator i care, kunne patienter modtage dobbelt behandling fra læger eller for mange medikamenter for den samme lidelse. Det er ikke usædvanligt for en patient at dukke op med to store plastikposer af medicin for en aftale med sygeplejersken til at hjælpe dem med at sortere det hele ud. På dette punkt bliver en sygeplejerske lidt af en privatdetektiv for at opsnuse grundene til patienten tager denne medicin.

Overvejelser

Som de stigende udgifter til fejlbehandling forsikring har tvunget mange læger til førtidspensionering eller blot pension fra patientpleje og flytte ind i et andet aspekt af sundhedspleje, har sygeplejersker en større efterspørgsel efter tjenesteydelser placeret på dem. For at udligne et behov for bedre uddannede sygeplejersker, den nationale råd af State Boards of Nursing konstant ændrer licenser eksamen for sygeplejersker og rejser minimum passerer standard hvert fjerde år. Sygeplejersker, der har modtaget deres licens for 15 år siden sandsynligvis ville finde det vanskeligt for at passere den licensudstedende eksamen i dag som sygepleje skoleforløbet er blevet strengere gennem årene. Efteruddannelse kreditter er påkrævet af enhver sygeplejerske før licensfornyelse for at holde dig ajour med ændringer i sundhedsvæsenet.

Ekspert indsigt

Stor autonomi er tilgængelige til en sygeplejerske, der ønsker at praksis mere end den typiske sengen sygepleje fundet på hospitaler. I mange stater er sygeplejersker i stand til at oprette deres egen primærsektoren praksis og skrive recepter med en simpel checkoff af en læge. To af de nye felter i sygepleje er genetisk rådgivning og forskning. Sygeplejersker nu foretage familieplanlægning og genetisk rådgivning sessioner med mennesker, som har bekymringer om arvelige sygdomme og lidelser. Sygeplejersker er de store problemløsere og ofte har mere kreative løsninger på patientens problemer end lægen blot fordi de har haft at gøre langt mere med langt mindre myndighed og ressourcer i en lang periode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com