Field Guide til nødberedskab

09/22/2012 by admin

Politik og omstændigheder bestemme detaljerne i enhver nødberedskab procedure. Men en god respons plan bevæger sig gennem fire forskellige trin. Disse trin kan hedde forskelligt, og de vil have detaljerede undertrin af din attesterende organ. Husk altid at din sikkerhed job en i et nødberedskab situation. Selv om emergency respondere er sande helte, kan en skadet nødsituation responder hjælpe ingen. Ophold sikker, så du kan hjælpe andre gøre det samme.

Ankomst

En nødsituation responder første opgave er at nå sikkert frem på scenen. Din plan omfatter kommunikation (hvordan finder du ud af om nødsituationen), navigation (at finde ud af hvordan man kommer til nødsituationen), transport (at komme til nødsituationen) og implementering (at komme ud af køretøjet og sætte alle de nødvendige redskaber i rækkefølge).En vigtig opgave før nogen af disse skridt er forberedelse. Dette omfatter sådanne ting som gasning op dit køretøj, strømpe nødvendige forsyninger, endog uddannelse og bemanding. En uforberedt team er usandsynligt, at yde rettidig og effektiv hjælp i en nødsituation.

Vurdering

Den anden opgave med en nødsituation responder er vurdering af scenen. Når du ankommer, skal du først finde ud af hvis området er sikker. Hvis reagerer på en voldelig forbrydelse, skal du finde ud af, hvis hackeren er stadig omkring. Hvis besvarelsen af et jordskælv, Sørg for, at er bygningen stabil. Når du er sikker på det er sikkert, finde ud af, hvem eller hvad har brug for hjælp. I besvarelsen af en bilulykke, kan du finde at to mennesker har brug for lægehjælp, trafik skal lede og en lille brand skal sættes ud. Det sidste trin i vurderingen er tildeling af bestemte personer til hver opgave.

Bistand

Dette er de skridt, de fleste emergency respondere underskrive op til: faktisk er at hjælpe mennesker. Bruger eksemplet auto ulykke, er det hvor dit team vil gengive førstehjælp, slukkede ilden, fastsætte road nødblus, flag trafik og kontakt et hospital. Mens rendering bistand, altid være vagtsom af den generelle scene. Mange nødsituation scener kan ændre uventet til værre.

Administration

Når alle på scenen har været bistået og scenen selv sikret så er det ikke umiddelbart farligt, dit hold stadig har arbejde at gøre. I bedste fald-scenariet ville dit team rense udstyr, kontakte de ansvarlige for yderligere oprydning og retur hjem at indgive alle nødvendige hændelse rapporter. I en worst case scenario, ville du gøre en stikprøve af nærområdet og derefter gå videre til næste nærmeste farezonen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com