Hvordan man forebygger colitis ulcerosa

04/20/2013 by admin

Colitis ulcerosa er en form for inflammatorisk tarmsygdom karakteriseret ved sår langs foring af store tarmene. Denne smertefulde sygdom påvirker omkring en million amerikanere i alderen 15-70. Desværre er der ingen kendt årsag til colitis ulcerosa. Der er således ikke en måde at forebygge sygdommen. Stadig, der er måder at bo i remission og forhindre tilbagefald eller flare-ups.

Instruktioner

• Tage anti-inflammatoriske lægemidler. Da colitis ulcerosa er en inflammatorisk sygdom, er den bedste måde at forebygge en opblussen at tage anti-inflammatoriske lægemidler. I håndkøb er medicin såsom ibuprofen ineffektive. I dette tilfælde, generelt ordinerer læger steroider.

• At slippe af med stress og slappe af. Med enhver form for inflammatorisk sygdom, kan stress og angst forværre tilstanden og medføre en opblussen. Colitis ulcerosa er også klassificeret som en gastrointestinal lidelse. Det er således afgørende at reducere angst og lære at håndtere stress.

• Fjerne krydret fødevarer fra kosten. Eftergivelse perioder er fælles med colitis ulcerosa. For at bo i remission, er det bedst at holde sig væk fra krydrede retter. Ingredienserne kan irritere slimhinden i små tarme og forårsage nye sår til at udvikle.

• Stop indtager mælk og andre mejeriprodukter. Bortset fra krydret mad, kan mælk og mejeriprodukter som ost og is bringe på en flare-up, eller forværre en eksisterende flare-up. Personer, der bor med colitis ulcerosa burde tage calcium og D-vitamin kosttilskud.

• Ophold væk fra antibiotika. I nogle tilfælde, kan antibiotika medføre en opblussen. Når det er muligt, vælge en anden behandlingsmetode såsom fysisk eller alternativ medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com