Årsager & virkningerne af Subliminal Perception

11/27/2012 by admin

Årsager & virkningerne af Subliminal Perception

Ingen ønsker at tro, at hans handlinger kan være kontrolleret af nogen eller noget andet uden hans viden. Endnu, hypnose er baseret på styrken af den hypnotisør subliminale forslag. I 1957, en forsker ved navn James Vicory rapporteret at mennesker købte mere popcorn og Coca Cola, når den suggestive sætninger af "spiser popcorn" og "drikker Coca Cola" blev indsat i en film. Men denne oplysninger viste sig for at være en hoax. Brugen af subliminal perception har været kontroversielt, men har været ansat af forskellige organisationer siden om 1800-tallet.

Holdninger

For at blive kaldt subliminale, skal oplysninger eller stimuli fremlægges på en måde, at enkelt ikke er bevidst, at det bliver givet. Jo mere du hører en bestemt sang i radioen, jo mere du har tendens til at kunne lide det. Hvis hver pige i din skole har en visse pung, er du mere tilbøjelige til at gå købe den. Dette er en form for subliminale perception. Årsagen til smag er den frekvens, som du er udsat for sangen, produkt, og selv slags person. Dette i sig selv er en form for subliminale beskeder, hvilket er grunden til folks holdninger og overbevisninger påvirke andre.

Visuel

Visuelle subliminale stimuli indebærer billeder bliver præsenteret at forsøge at påvirke hvordan en person føler eller opfører sig i en situation. Foveal og parafoveal priming er typerne af visuelle subliminal perception. De angiver, hvor i det visuelle felt oplysningerne præsenteres; enten i midten eller perifert. Årsagen til den ændrede svar er subliminale billedet eller besked billedet skildrer. For eksempel er et billede af fransk frites blinkede under midt i en film til at påvirke dig til at købe dem fra snackbaren.

Auditive

Auditive subliminal perception er mere kontroversielle end visuel. Nogle mener ikke, at underliggende auditive meddelelser kan påvirke eller ændre dine følelser og opfattelser. Meddelelsen kan blive præsenteret i en sang gennem fremskynde optagelsen, så at det ikke kan være bevidst anerkendte og indsætte det i musikken. En undersøgelse i "Journal af nervøs og mentale sygdom" fundet at auditive subliminale beskeder kunne påvirke drøm billeder i fag. Personer var mere tilbøjelige til at betænkningen drøm billeder, der nøje afstemt type af auditive stimuli præsenteret.

Dissociation

En effekt af visuelle subliminale stimuli er for enkelt at hurtigere genkende tilknyttede begreber med ingen bevidst erindring om de subliminale stimuli. Med andre ord, efter at være udsat for en subliminale budskab om ordet "kærlighed", personen mere hurtigt påpeger eller anerkender andre tilknyttede begreber, som et billede af et hjerte eller farven rød. Auditive meddelelser kan også påvirke følelsesmæssige reaktioner eller drømme billeder.

REAKTIONSÆNDRINGER

Annoncører håber, at effekten af subliminale reklamer for dig at købe flere af et bestemt produkt. Dette forekomme sandsynligvis ikke. Der er nogle forskning angiver, at både visuelle og auditive subliminale beskeder kan påvirke dit valg at købe en vare eller tjenesteydelse, mens andre undersøgelser ikke bekræfter disse resultater. At være i nærheden af voldelige billeder og auditive stimuli kan fremme voldelig adfærd, men for at være virkelig subliminale, man skal være uvidende om den oprindelige voldelige foranledning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com