Hvordan man kan leve med deprimerede mennesker

12/02/2012 by admin

Hvordan man kan leve med deprimerede mennesker

Når en person er deprimeret, påvirker det alle i denne persons liv. Venner og familie trin ofte at forsøge at hjælpe den deprimerede person deres udfordringer. Som et resultat, kan en person, der er at hjælpe ud ender negligerer hans eller hendes egne behov. Over tid, kan dette forårsage vrede og belaste det forhold, at personen, der har med hans eller hendes deprimerede elsket. Hvis du lever med en deprimeret person, er det vigtigt, at du ikke offer din sundhed og lykke for at give støtte.

Instruktioner

Hvordan man kan leve med deprimerede mennesker

• Tillader ikke den deprimerede person negative følelser få dig ned. Være klar på mængden af ansvar, at du er villig til at tage for at hjælpe personen gennem hans eller hendes depression. Overextending dig selv vil ikke hjælpe enten en af jer.

• Kommunikere åbent med den deprimerede person. Lad den person vide, hvis han eller hun gør noget, der generer dig. Du kan være fristet til at være blid men bedrift i dine følelser kan forårsage du at harmes over personen. Åben kommunikation vil styrke dit forhold.

• Pas på dig selv. Tilgodese behovene hos en deprimeret person kan være krævende på din tid og følelser. Afsætte lidt tid til at gøre noget særligt for dig selv. Bruge lidt tid væk fra den deprimerede person.

• Finde en betroet person til at betro sig til. Dette kan være et familiemedlem, ven eller rådgiver. Det er vigtigt for dig at have nogen til at læne sig op ad for følelsesmæssig støtte som udfordringer med at leve med en deprimeret person.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com