Svampe hårtab hos hunde

09/13/2012 by admin

Svampe hårtab hos hunde

Hunde er tilbøjelige til mange sygdomme, herunder svampeinfektioner, som spredes fra dyr til dyr. Svampeinfektioner er ganske farligt og kan forårsage hunde hen til miste pels fra dårligt helbred, stress og konstant ridser.

Ringorm

Cirkulære pletter af rød, skællende hud kan være et tegn på ringorm. Ringorm er gået fra dyr til dyr. Ringorm trives i varme fugtige forhold. Ringorm svampe lever i hårsækken, forårsager hår akslen til at bryde væk fra huden.

Gær infektion

Gær infektion, også kaldet Malassezia, er en anden fælles svampe betingelse. Det forårsager røde, skællende hud, der kan forekomme fedtet. Denne betingelse er kløende og forårsager en hund hen til indridse og miste pels.

Blastomykose

Denne infektion er mindre udbredt i hunde. Det forårsager vejrtrækningsproblemer, generaliseret svaghed, dårlig appetit og blindhed. Det begynder med runde, oozing sår, der skorpe over. Disse sår er kløende, når de er crusted over og kan forårsage din hund til at ridse området og miste pels.

Histoplasmosis

Histoplasmosis er også en sjælden svampeinfektion. Det forårsager vægttab, hoste, feber og diarré. Din hund kan også have udvidet noder, der kan vises på halsen eller under armene. Sår kan også vises på huden forårsager skrabe og pels tab.

Konklusion

Hvis du har mistanke om din hund har nogen af disse svampeinfektioner, ringe til en dyrlæge. Jo længere de fremskridt, de mere skade gjort til din hunds krop. Hunden vil miste pels og bliver faretruende syge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com