Hvordan at vide, når du har brug for en bækken eksamen

10/01/2010 by admin

Der kan være nogen forvirring, når der træffes beslutning om, hvorvidt det er nødvendigt at have et bækken eksamen. En kvinde bør altid tage sin sundhed alvorligt og følge nogle enkle retningslinjer skal hjælpe dig vide, hvornår det er tid til at samle op telefonen og lave en aftale med en gynækolog.

Instruktioner

• Lave en aftale med en gynækolog, hvis du er over 21 år og har aldrig haft en bækken eksamen. I denne alder, selvom du ikke er seksuelt aktiv, er det vigtigt at have årlige eksaminer. At finde en læge, du er komfortabel med er bedst. Vær ikke bange for at finde en anden læge, hvis du er utilpas med du nuværende gynækolog.

• Lave en aftale med en gynocologist, uanset din alder, hvis du er seksuelt aktive. Selv kondomer beskytter ikke mod alle kønssygdomme, så må ikke antage, at du altid er beskyttet, hvis du bruger dem. Det er vigtigt at blive tjekket regelmæssigt, hvis du er seksuelt aktive. Fange disse sygdomme allerede i høj grad mindsker risikoen for komplikationer, der kan de forårsage.

• Se din gynækolog, hvis du oplever nogen usædvanlige symptomer i det vaginale område. Disse symptomer kan omfatte, men er ikke begrænset til, blødning efter samleje, blødning mellem menstruationscyklus, vaginal brændende eller kløe og usædvanlig udledning. Der er mange forhold, der kan forårsage disse symptomer og din gynækolog kan udelukke eventuelle potentielle problemer og adresse, nogen der er til stede. At få behandling for symptomer kan bringe dig stor lettelse.

• Lave en aftale med din gynækolog, hvis du har mistanke om at du har været sammen med en seksuel partner, der har en seksuelt overført sygdom, uanset af hvilken grund. Mange STD producerer ikke mærkbare symptomer, så selv hvis du oplever ingen symptomer, du bør se din gynækolog. Det er altid bedre at blive sikker end bedrøvelig.

Tips & advarsler

  • Bækken eksamen kan være pinligt, men det er vigtigt at holde med dem. Din gynækolog kan fortælle dig, hvor ofte du har brug for dem baseret på du sygehistorie.
  • Være ærlig med din gynækolog om alle seksuelle partnere og enhver usædvanlig eller generende symptomer, du kan opleve. At give nøjagtige oplysninger til din læge vil hjælpe dem være mere succesfuld i at diagnosticere eventuelle potentielle betingelser du måtte have.
  • Du kender din krop bedre end nogen. Hvis noget ikke synes rigtigt, tøv ikke med at tage telefonen og planlægge en aftale med din læge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com