Hvad er årsagerne til colibakterier bakterier?

08/01/2011 by admin

Hvad er årsagerne til colibakterier bakterier?

Colibakterier bakterier lever i tarmen hos varmblodede dyr, herunder mennesker, og kan findes i jord, vegetation og overflade farvande. Coliforme bakterier, selv er ikke nødvendigvis er skadeligt, men de betragtes som indikatorer. Deres tilstedeværelse i vand antyder typisk fækal forurening, som kan indeholde patogener, herunder skadelige stammer af E. coli, kolera og hepatitis. Vand mest udsatte for colibakterier forurening er, at i offentlige søer og hjem septisk systemer, selv om offentlige vandsystemer har været kendt for at være berørt.

Dyr

Dyrs afføring spiller en stor rolle i forurening af både offentlige og private farvande. Domesticerede dyr, især hunde, hvis affald ikke fjernes kan bidrage til forfalskning af hjem septisk systemer og brønde. Duer, måger og andre vandfugle er vigtige årsager til søen colibakterier. De fleste strande forbyder fodre dem for at modvirke deres tilstedeværelse. Illinois State Department of Health er gået så vidt at ansætte professionelle Border Collier på Chicago-området strande at chikanere måger, som har ført til en nedgang i forurening. Statslige sundheds-afdelinger mandat regelmæssig afprøvning af søvand strand sæsonen, især efter kraftig regn. Hvis usunde niveauer er til stede, lukke de strandene indtil normale niveauer er tilbage.

Septisk systemer og brønde

På trods af at coliforme bakterier lever i overflade jord og vand, påvirker de ikke brønde og septisk systemer installeret på en ordentlig dybde. Dog er en overfladisk eller beskadigede brønd let forurenet. Alder eller virkningen af landbrugsmaskiner eller sneplove kan føre til revner, som kan vedligeholdelse, selv. Hvis ikke ordentligt drives, kan boreudstyr forårsage skade, og selv indføre i systemet. Ordentlig tilbagestrømning anordninger, vand-stram beklædning sæler og en ordentlig dybde er også afgørende for at sikre, at ingen overflade vand eller storm afstrømning træder systemet og introducerer coliforme bakterier. En sikker drikke levering er afgørende for sundheden. Fordi forureningen ikke kan registreres af smag, lugt eller synet, teste vandet i septiktanke systemer årligt.

Kraftig regn

Heavy regner ofte forårsager oversvømmelser, under hvilke regnvand opfanger forskellige havemøbler gødning, animalsk affald og andre forurenende stoffer. Denne opblandet vand kan invadere beskadigede septisk systemer eller finde sin vej ind i søer bruges af svømmere. Kraftig regn også overvælde storm kloakker og forårsage spildevand overløb. Dette kan udledning til område søer og vandveje, koncentrerer den naturligt forekommende coliforme bakterier og fører til usikre niveauer. Boligejere med byen vand kan imødegå forurening, hvis spildevand bakker op i hjem kældre.

Landbrugsprodukter afstrømning

Industri landbrug eller koncentreret Animal Feeding Operations, generere millioner af gallons af flydende affald, som har til huse i open-air laguner. Udsat for utætheder og spild, denne afstrømning kan forurene vandforsyninger. Kraftige regnskyl kan også bidrage til utætheder, som kan afsmag vand forsyninger, herunder vand til kunstvanding, som derefter forurener afgrøder fører til potentielle E. coli forurening af fødevarer.

Badende afføring

Badende afføring, hvilket resulterer i fækal colibakterier i vandet, kan være en kilde til søen forurening. Børn, der ikke er toilet-uddannet bør bære gummi bukser over deres bleer. Opmuntre alle børn til at bruge toilettet før føres ind i vandet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com