Sådan får du familie sygeorlov

08/05/2011 by admin

Sådan får du familie sygeorlov

Familien sygeorlov Act, eller FMLA, er en ret, som blev etableret i 1993 for at tillade, at visse medarbejdere ret til at tage orlov fra deres job at tage sig af familiens anliggender. Så længe din arbejdsgiver er omfattet af FMLA, du kan tage op til 12 ugers orlov uden løn om året at pleje din alvorlige sundhedsmæssige tilstand, en nyfødt eller plejebarn, et sygt barn, forældre, ægtefælle eller en aktiv militær familiemedlem til hvem du skal håndtere nogle anliggender.

Instruktioner

• Sørg for, du kvalificere dig til FMLA. For at kvalificere sig til beskyttelse under FMLA, skal din arbejdsgiver have mindst 50 ansatte. Under denne retningslinje, du kan kvalificere sig til FMLA hvis du har arbejdet for at arbejdsgiver i et år og arbejdet mindst 1,250 timer, ifølge amerikanske kontor for personaleledelse.

• Informere din arbejdsgiver, at du ønsker at tage orlov under FMLA. Du skal oplyse din arbejdsgiver i mindst 30 dage før du planlægger at starte din ferie, hvis det er muligt. Når du underrette din arbejdsgiver, give dem et brev om årsagen til FMLA. Der er kvalificeret grunde til at tage FMLA, så derfor skal din arbejdsgiver kende din grund til at ønske at tage forlade. Hvis af medicinske årsager, kan du altid give papirarbejde eller læge poster for at vise årsag, bare for at tage FMLA.

• Opdatere din arbejdsgiver i hele din ferie. Fordi dit job er beskyttet under FMLA, skal arbejdsgiverne ajourføres med hensyn til, når du planlægger at afslutte dit FMLA. Ved lov har du 12 uger om året, men du kan vælge ikke for at tage fuldt 12 uger om året, ifølge arbejdspladsen Fairness. Hvis du ikke kommer tilbage til at arbejde i slutningen af din FMLA ferie, har din arbejdsgiver ret til at fylde din stilling. Hvis du kommer tilbage til at arbejde, skal arbejdsgiveren give dig en tilsvarende position med hensyn til pligter og betale som du havde før under FMLA orlov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com