Hvordan til at bære en sikkerhedssele i ambulancer & kørestol varevogne

07/30/2011 by admin

Hvordan til at bære en sikkerhedssele i ambulancer & kørestol varevogne

Ambulancer og kørestol varevogne er specielt udstyret til at håndtere personer begrænset til kørestole. Dem, der bruger disse køretøjer skal ordentligt spændt med sikkerhedssele til at sikre, at de er så sikker som muligt under transit. En standard kørestol rem bruges typisk til at sikre stolen på plads under transporten, mens kørestol stropper bruges til sikker beboer.

Instruktioner

• Anbring kørestolen og beboer i van eller ambulance. Sørg for kørestolen er placeret på de beslag, der gør det muligt at være spændt fast på plads.

• Binde kørestolen. Sætte bremser på stolen og tillægger barer af rammen og klamper i gulvet surringsanordninger stropper. Disse stropper immobilisere stolen med bistand fra bremserne og holde det på plads i bilen.

• Læg på sikkerhedssele til kørestolen. Kørestole kommer med en hoftesele samt med over-the-skulder stropper, som beboerne kan rem i stedet for at holde sig til deres stole. Når stolen og beboer er både spændt fast i er køretøjet klar til at gå.

Tips & advarsler

  • Der er andre former for tilbageholdenhed for kørestole, såsom elektriske docking bugter, der fungerer som en komplet fastholdelsesanordning. Slips-ned stropper er bare de mest almindelige system, der arbejder med det største antal forskellige kørestole.
  • Hvis det er muligt, bør passagerer komme ud af deres kørestole og sidde i en stol med en regelmæssig sikkerhedssele. Hvis ikke, så bilister, der er kørestol bundet skal aldrig bruge slips downs som deres tilbageholdenhed under kørslen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com