Hvordan til at tælle kalorier af middage eller frokoster

09/05/2011 by admin

Hvordan til at tælle kalorier af middage eller frokoster

Tælle kalorier er af allerstørste betydning, når du ønsker at tabe vejer, men du kan finde det vanskeligt at beregne det nøjagtige antal kalorier i hver ingrediens. Mens hver levnedsmiddelingrediens kommer ernæringsmæssige kendsgerninger, er antallet af kalorier opført per portion. Hvis du ikke bruger det nøjagtige servering beløb, kan beregning af kalorier synes svært.

Instruktioner

• Når de spiser ude, kig på menuen eller bede en manager. Nogle restauranter liste kalorier i en middag eller frokost måltid, mens ved andre kan du nødt til at spørge manager eller server.

• Hvis du er madlavning, undersøge ernæringsmærke af hvert stykke af levnedsmiddel eller levnedsmiddelingrediens du planlægger at bruge. Ernæring etiketter er ofte på bagsiden af emballagen. Kig på "kalorier" og "portionsstørrelse." Nummeret "kalorieindhold" er per portion.

• Veje og måle alt du tilføje til dit måltid. Skrive ned hver måling.

• Beregn antallet af kalorier du vil forbruge. For eksempel, hvis du tilføjede selv ville betjener størrelser af hver ingrediens, derefter du tage antallet af kalorier i hver portionsstørrelse og tilføje dem op. Hvis du har tilføjet ujævn ville betjener størrelser, du tage antallet af kalorier i en portionsstørrelse og dividere det med portionsstørrelse. For eksempel, hvis der er 200 kalorier pr. 28 gram i en bestemt ingrediens, ville du tage 200 divideret med 28 at opdage, at der er 7,14 kalorier pr. gram. Tage så mange gange antallet gram du brugte til at finde det samlede antal kalorier for denne ingrediens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com