Sådan projekt tillid til en smukkere Attitue

09/11/2011 by admin

Sådan projekt tillid til en smukkere Attitue

Nogle gange at sætte din bedste ansigt frem er ikke den letteste ting i verden. Hver dag kæmper med arbejde, skole, finanser og relationer kan tage et stort hit på din tillid, efterlader dig med en holdning, der er mindre end solrigt. Det sker for alle. Heldigvis, hvis din tillid til brug for et boost og din holdning har brug for en makeover, der er flere ting du kan gøre, vil projekt en luft af kvalitetssikring og lade din familie, venner og kolleger at se dig i en ny, smuk lys.

Instruktioner

• Rengør selv og smile. Aldrig glemme at smile. En stor måde at projekt tillid er at finjustere dit udseende, herunder dit hår, ansigt og outfit. Hvis du ser godt, du føler dig godt og derfor er i stand til at skyde din tillid til ansigt. Efterlad ingen plads til at være selvbevidst om ting du ikke kan kontrollere. Hvis dit sind er ikke på trivielle ting, som din ydre fremtoning, kan du fokusere mere på de opgaver, du er ved at afslutte. Tage et brusebad, kam dit hår, tryk på dit outfit og lægge et stort smil på en ren ansigt. En ting mere - Glem ikke deodorant. Aldrig, aldrig glemme deodorant.

• Ikke være rastløs. Det kan synes som en lille ting, men fidgeting har en enorm effekt på din projektion af tillid. Det skriger, "Jeg er ubehageligt!" Det er ikke, hvad du ønsker. Lægge hænderne, ikke hele tiden lege med dit hår, røre dit ansigt og hvileløst rod med hvert punkt i rummet. Du behøver ikke at være som stadig som en statue, men optræder afslappet og rolig viser verden, at du er en sikker person.

• Fokus. Gør øjenkontakt. Dette er slags ting, der trækker dit publikum i, og gør dem til at tro, at du ved hvad du taler om. Dette gælder for både dit professionelle og afslappede verden. Fokus på de mennesker, du taler med. Ikke kigge væk fra dem, når de taler til dig. Holde deres blik, når du taler til dem. Hvis du er for ubehageligt for konstante øjenkontakt, som Lad os se det i øjnene, de fleste mennesker er, vælge en plet på personens ansigt til at fokusere på. Er en effektiv sted mellem øjenbrynene.

• Stå ved dig selv og de ting, du siger. Være din egen fortrolig, og ikke acceptere, at du kan være forkerte, når du ved, du har ret. Det betyder ikke at være arrogant eller nøgtern, men stå ved dine overbevisninger. Tillid er vist, når en person sætter ham eller hende selv helt bag hvad han eller hun siger. Prøv ikke at ændre eller kvalificere noget du siger. Tale med autoritet.

Tips & advarsler

  • Realisere dit potentiale og forstå, at hvis du går ind i en situation med tillid til, at tilliden vil forblive ved din side hele tiden. Tilføje meditation til din daglige rutine. Meditation tid gør det muligt at fokusere på dig selv, overdøve enhver fremmed distraktioner og fokusere på din tillid og attitude. Få nok søvn om natten. At være udhvilet om morgenen hjælper dig med at projekt tillid, plus du vil bare føle bedre, hvis du er udhvilet. Gøre, hvad du kan for andre. At hjælpe andre er en måde at realisere dit selvværd, som bidrager til at give dig selvtillid. Le ad dig selv; det vil hjælpe.
  • Ikke miste kontrollen, hvis du laver en fejl. Alle begår fejl. Det er, hvordan du håndterer dem, der viser verden, hvilken slags person du er. Ikke æde sladder og rygter. Disse ting vil bringe din smukke holdning til tagrenden og det er en virkelig grim sted. Ikke ærgre sig for meget om lille irritationer. Glem ikke, at hvis du rodet op, chancer er ingen bemærket det alligevel fordi din nye tillid siger, "Jeg ved hvad jeg gør."

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com