Hjælpe med at betale for et Lift stol

06/17/2010 by admin

En lift stol kan forbedre livskvaliteten for en person, der har svært ved stigende fra siddende position, så de kan føre et mere selvstændigt liv og forhindrer dem i at sidde længe i en stilling, som forårsager muskelstivhed og kan føre til blodpropper i benene. Lift stole er generelt meget komfortable, kan være skråstole eller straight-backs og kan justeres til at give mulighed for udvidelse af ens fødder, f.eks. De er relativt dyre, men finansielle bistand er tilgængelig, og købe en brugt lift stol til en reduceret pris kan være værd at overveje.

Medicare

Power lift stole range i pris fra $600 til $1.500 i gennemsnit. Medicare dækker delvist udgifter til en lift stol, men vil typisk dække kun 80 procent af udgifterne til stolens hejsemaskineriet, der løber omkring $300. Enkelt er overladt ansvaret for de resterende 20 procent, som de resterende omkostninger af stolen. For at være støtteberettigede, kræver Medicare en attest af medicinsk nødvendighed. Patienten skal have svær slidgigt i hofte eller knæ eller har en svær neuromuskulære sygdomme. Sæde lift mekanisme skal være en del af lægens kursus i behandling og ordineres for at forbedre eller mindske forværring af patientens tilstand. Patienten skal også være helt ude af stående op fra en almindelig lænestol på enhver stol i deres hjem. Når stående, skal patienten have evne til at gå selvstændigt. Dækning af sæde lift mekanismer er begrænset til typer, der fungerer problemfrit, kan være patient-kontrolleret og er effektiv i at hjælpe patienten til at komme op og sidde uden anden hjælp. Elevatorer med fjeder release mekanismer, der bump patienten fra stolen til en stående stilling med en pludselig katapult-lignende bevægelse er udelukket fra dækningen, ifølge Medical Supply Group.

Andre kilder

Medicaid kan hjælpe med at betale for et lift stol hvis du har brug for det af medicinske årsager. Fordi hver medlemsstat forvalter sin Medicaid-programmerne uafhængigt, kan dækning variere. Det er bedst at kontakte din lokale Medicaid kontor for krav og procedurer for at bevise nødvendigheden af. Lift stole kan betragtes som "varigt medicinsk udstyr" af et privat forsikringsselskab og kan være omfattet af en sygeforsikring politik hvis ordineret af en læge. At vide for sikker, check med din sygesikring agent eller gennemgå din politik.

Shopping for et Lift stol

Når de søger efter en lift stol, er det vigtigt at sikre, at modellen bruger en elektrisk liftsystem, ikke en foråret hejse systemet, ikke kun fordi forsikringsselskaberne ikke kan omfatter en fjeder løfte stolen, men også på grund af sikkerhedsproblemer. Selvom lift stol fabrikanter stoppet gøre foråret løfte modeller år siden, hvis du overvejer en brugt stol, kan det stadig være en fjeder ophævelse, afhængigt af alder af stolen. Lift stole er generelt klassificeret af den grad, at de læne sig tilbage, deres størrelse, stof type og andre funktioner, såsom varme, massage og backup batterier, som er indbygget i nogle modeller. Nogle har endda indbygget køleskab. Brugte lift stole kan blive annonceret i rubrikannoncer i din lokale avis eller være tilgængelige i en medicinsk forsyning butik. Stolene afskrive omkring 15 procent for hvert år af brug, så du skal vide omkring hvad stolen koster da den var ny og hvor gammel det er at vide, hvor meget du skal betale. Hvis du er på udkig efter en lift stol til midlertidig brug, hvis du har bare blevet opereret, for eksempel, kan du undersøge leje en fra en medicinsk forsyning butik. Prisen for at leje en lift stol varierer fra $50 til $125 pr. uge, og nogle virksomheder kræver et depositum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com