DIY Kombucha te

07/01/2010 by admin

DIY Kombucha te

Koreanerne har drukket kombucha te siden omkring 414 f.kr. En traditionel tonic og medicinske drink i Kina, Japan og Indien, kombucha te er kendt i Asien som en afvænning, og for sin anti-aging og energigivende egenskaber. Kombucha er en kombination af eddikesyre bakterier og gær, der ligner en gelatineret svamp; Det kaldes ofte kombucha mushroom. Kombucha er blevet populære i Nordamerika, og selv om det kan købes som en pre-made drink, det er nemme at lave derhjemme med en forret svamp.

Instruktioner

Gøre Kombucha te

• Placer 2 1/2 Potter vand i en stor gryde, og bring det i kog. Når vandet er kogt i mindst fem minutter, slukke for varmen. Tilføje seks sort eller grøn te poser og 1 kop sukker, til vandet. Rør med en træske. Lad blandingen stejle indtil vandet grundigt afkøles til stuetemperatur.

• Når den te blandingen er afkølet, Fjern teposer fra vandet og kassere dem. Måle 2 1/2 Potter te blanding og hæld forsigtigt i en 1 gallon, bred åbning jar lavet af keramik, glas eller rustfrit stål. Kontroller, at du lader plads øverst til at luften kan cirkulere under gæringsprocessen.

• Tilføj 1 1/2 kopper af kombucha starter væske og rør med en træske. Før opbevaring smage krukke til gæringen, flydende, ved hjælp af en ren træske. Væsken skal have en lidt syrlig smag. Hvis ikke, tilføje 1/4 kop hvid eddike til blandingen for at forhindre udvikling af mug.

• Dernæst tilføje kombucha mushroom ved at placere det omhyggeligt på toppen af blandingen i krukken. Det flyder normalt på overfladen af væsken, men hvis det synker til bunds, det er OK.

• Dække åbningen af krukken med en ren kaffefilter. Sikre kaffefilter på plads med en elastik. Anbring krukken i et varmt sted, ideelt omkring 23 grader C, væk fra direkte sollys. Sørg for at du sætte krukken på et sted, hvor ikke vil det blive flyttet eller rystes, da det vil forstyrre gæringsprocessen.

• Lad kombucha te gære i mindst seks dage, og ikke længere end to uger. Den ideelle gæring periode er normalt omkring en uge. En baby kombucha kan have form under kombucha mor. Forsigtigt fjerne dem med en træske, og placere dem i en ren skål.

Du kan stamme kombucha te efter fjernelse af mushroom(s). Brug en plastik sigte til strain væsken i rene glasflasker. Kassér de sedimenter, der har været anspændt. Den mørke væske i bunden af gæring krukken er din resterende kombucha mælkesyrekultur; gemme det i en skål med svampe i køleskabet.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har nok kombucha starter, skal du tilføje et par teskefulde økologisk æble cider eddike til din te blanding.
  • Sort eller grøn te er bedst til at gøre kombucha, mens urte- og andre armoatic te kan have olier i dem, som vil forstyrre gæring.
  • Hvis du lider af candida eller diabetes, anbefaler nogle læger, at du ikke drikker kombucha, som indholdet i gær og sukker kan forværre disse betingelser.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com