Stråling sikkerhedsspørgsmål

10/12/2011 by admin

Stråling sikkerhedsspørgsmål

Stråling kan være en alvorlig sundhedsrisiko, og den findes i mange elementer, som vi kommer i kontakt med på regelmæssig basis, såsom mikrobølgeovne. Mennesker kan også blive udsat for stråling gennem X-ray maskiner og kræftbehandling. Stråling behandlingsfaciliteter findes også på tværs af USA, hvor energien er gemt og spændte for brug af både offentligheden og regeringen. På grund af de mange sikkerhed farer i forbindelse med stråling f.eks sundhedsmæssige problemer og endda døden, skal du være i stand til at genkende stråling sikkerhedsspørgsmål og hvordan man kan forebygge eksponering.

Utætheder

Faciliteter, der indeholder radioaktive stoffer kan nogle gange have lækager eller ikke bortskaffe materialerne korrekt. Dette kan føre til sundheds- og sikkerhedsrisici for den omgivende befolkning. Radioaktive materialer, især væsker, kan sive ned i jorden, forårsager lokale jord og vand tabel bliver giftige for levende ting og dermed ubrugelige. Enhver, der spiser noget vokset i radioaktivt materiale eller der drikker plettet vand kan blive meget syg, skal du udvikle en langvarig sygdom eller i nogle tilfælde dø. Som et resultat, lokale regering og den føderale Miljøstyrelsen regulere og overvåge nøje disse faciliteter og holde faciliteter ansvarlige for hver enhed af radioaktivt materiale, der passerer gennem dem.. Anlæggets udstyr skal også underkastes en årlig vedligeholdelse og tests for at sikre, at det fungerer korrekt for at mindske virkningen til det omgivende samfund.

Maskine eksponering

Folk er ofte udsat for radioaktive stoffer i deres hverdag. Stråling, i meget små doser, kan komme fra mikrobølgeovne, mobiltelefoner, solarier og X-ray maskiner. Stå en sikker afstand fra disse enheder og brug dem sparsomt eller med beskyttende gear som håndfri-udstyr til din mobiltelefon og føre veste eller forklæder til X-ray maskiner, især hvis du kommer i kontakt med dem på daglig basis.

Sundhedsrisici

Fortsat udsættelse for radioaktive materialer kan forårsage flere sundhedsproblemer, selvom strålebehandlinger bruges til at behandle andre helbredsproblemer som kræft. Stråling kan forårsage svulster, kræft og endda fosterskader i babyer udsættes mens i livmoderen. Nogen risiko for stråling bør undgå kilde hvis det er muligt for at forhindre stråling forgiftning. Patienter bør ikke tillade nogen anden direkte adgang til deres behandling, end læger eller sygeplejersker, og bør fortælle deres læge straks, hvis de oplever nogen form for bivirkninger såsom kvalme, svimmelhed eller hår tab så lægen kan nøje overvåge deres symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com