Hvordan man spiser sundt på en Superbowl part

08/26/2011 by admin

Hvordan man spiser sundt på en Superbowl part

Superbowl partier er ikke just er kendt for deres valg af sunde fødevarer. Chili. Nachos. Pizza. Chips. Øl. OK, jeg indrømme-at have disse ting engang imellem er ikke en big deal. Men selv hvis du tjener de standard fødevarer på din Superbowl party-du kan i det mindste tilbyde sunde muligheder samt.

Og servering er den nemme del. Hvad hvis du er på en Superbowl part og du gæsten? Her er nogle tips til at træffe valg, der ikke behøver at gå på kompromis din sunde kost- eller din talje.

Instruktioner

• Spis lidt noget før du forlader. En kop suppe, en lille salat, selv en smoothie kan gå en lang vej at forhindre uansvarlig gumlede.

• Bringe en sund parabol til part som en frisk frugt tallerken, veggies og dip eller fedtfattig chips og dip. På den måde kan du i det mindste finde noget at spise, ikke vil blæse din sund spise vane.

• Det er OK at forkæle sig selv. Hvis du har sunde spisevaner det meste af tiden, vil en dag ikke bekymre dig om hvad du spiser ikke skade dit helbred. Problemet er, hvis du spiser sådan hele tiden.

• Hvis du beslutter dig for at prøve nogle af godbidder-du behøver ikke at gå ud af kontrol. Hvis du afbalancere disse fødevarer med sunde valgmuligheder-du vil ikke helt sabotere din sunde kost.

Tips & advarsler

  • Hvis du beslutter at spise kun sunde fødevarer, er der ingen grund til at gøre opmærksom på partiet; Du kan gøre det diskret. Hvis du laver en stor del af det, er der altid en chance for dine venner kan prøve at presse dig til at spise fødevarer, du ikke ønsker at spise.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com