Tolv-trin Support Group emner

06/23/2010 by admin

Tolv-trin Support Group emner

12-trins programmer kan hjælpe mennesker overvinde deres afhængighed. Gennem deltagelse i disse programmer, kan dem med misbrugsproblemer deltage med andre, der deler deres kampe og arbejde gennem deres problemer sammen i et trygt og støttende miljø. For at hjælpe deltagerne beskæftige sig med deres kampe, engagere programmet arrangørerne generelt dem i samtaler om emner relateret til deres afhængighed eller vanedannende adfærd. Når de drøfter disse emner, deltagerne ikke kun lære at beskæftige sig med udfordringer, men også hvad de skal gøre for at slå deres afhængighed én gang for alle.

Vanedannende opførsel udskiftning

Udskiftning af vanedannende opførsel er ofte en effektiv måde at forlade og holde op. For mange personer, en del af udfordringen om at opgive deres afhængighed er at vide hvad man skal gøre i løbet af den tid, de ville have dedikeret til fodring denne afhængighed. Ved at engagere deltagere i en diskussion af de produktive aktiviteter, de kan bruge til at fylde tidligere afhængighed-dedikeret tid, kan arrangørerne bistå dem finde nye aktiviteter, og reducerer sandsynligheden for de vil vove sig tilbage til deres vanedannende adfærd. For eksempel, kan en alkoholiker vælge at udfylde den tid, hun engang brugt i baren med en art eller fysisk fitness klasse til at sikre, at kedsomhed ikke fører hende til tilbagefald.

Familie historie af afhængighed

Mange afhængige personer har familiær erfaring med afhængighed. I nogle tilfælde, denne familie historie har bidraget til den enkelte spiral i narkomani. Som gruppemedlemmer slutte sig sammen og drøfte historie for afhængighed inden for deres familier, får de mulighed for at se, at de ikke er enestående i deres kampe. Da disse afhængige personer er klar over, de er ikke forkert, men at andre har de samme erfaringer, begynder de at opbygge deres selvværd og selvværd. Disse positive personlige følelser kan hjælpe enkelt i at få og opholder sig på vej mod slå deres afhængighed.

Relationer

Danne og bevare produktive relationer kan være udfordrende for personer, der arbejder for at overvinde afhængighed. Gennem en diskussion af udfordringer med andre i gruppen, kan disse personer se, at de ikke er alene i deres kampe. Denne erkendelse af, at andre i gruppen kæmper for at etablere og vedligeholde produktive relationer kan hjælpe enkeltpersoner at overvinde afhængighed undgå at føle som om de har gjort noget forkert, eller at de er alene i deres bestræbelse. Programmet arrangørerne kan også præsentere en bred vifte af nyttige forholdet tips, giver deltagerne bistand, som de fortsætter med at genetablere relationer, der blev såret i løbet af deres periode af afhængighed.

Spiritualitet

Mens religiøse tilhørsforhold er ikke en forudsætning at deltage i en 12-trins program, mange af disse programmer er åndelig karakter eller indeholde en åndelig komponent. Programmet arrangørerne kan hjælpe deltagerne sortere gennem deres religion-relaterede problemer ved at drøfte begrebet spiritualitet, og tillade medlemmer til at dele deres tanker og overbevisninger om emnet. Denne praksis kan hjælpe disse personer fortsætter med at genetablere og bekræfte deres overbevisninger, som de arbejder for at sætte deres liv igen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com