Effektiviteten af Vertigo øvelser i cervikal Spondylosis

08/12/2011 by admin

Cervikal spondylosis er hovedsagelig gigt, der opstår i nakken som følge af unormalt slid på halshvirvel. Halshvirvel består af knogler og brusk, og degeneration af væv omkringliggende område skaber kompression på en eller flere nerver, som igen forårsager nakke smerter og stivhed, hovedpine, unormal eller tab af følelse i skuldre og arme, og et samlet tab af balance. Cervikal spondylosis kan behandles med non-steroide anti-inflammatoriske medicin, kortison injektioner i besværlige områder og visse typer af fysioterapi.

Vertigo øvelser

Vertigo øvelser kan anbefales at afhjælpe tab af balance, som er et fælles symptom på livmoderhalskræft spondylosis. Vertigo øvelser er designet til at afslappe musklerne i nakke og skuldre, at træne bevægelse af øjnene, der er uafhængige af hovedet, og at praksis hoved bevægelser og balancering spørgsmål for at overvinde de ødelæggende virkninger af at miste balancen.

Vertigo øvelser involverer særlige øjenbevægelser og fokus punkter, hoved bevægelser, skulder trækker og rotationer, bøjning bevægelser og specifikke stående og gående øvelser. Alle disse øvelser bør ske langsomt og gentagne gange, og skal være gjort tre gange om dagen.

Disse øvelser er designet til at hjælpe en patient overvinde balance problemer ved langsomt at øve og vænnet sig til de bevægelser, der forårsager tab af balance. Dog er mange af disse øvelser rettet mod personer, der lider af svimmelhed, ikke tab af balance på grund af livmoderhalskræft spondylosis.

Prøv vertigo øvelser at se, om de afhjælpe nogle af symptomerne på livmoderhalskræft spondylosis. Hvis du ikke finder, at de er effektiv, tale med din læge om alternativer. Han kan anbefale en mere specifik sæt af øvelser til at målrette og reducere de symptomer, du oplever.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com