Medicinske anvendelser af hørfrøolie

08/23/2011 by admin

Hørfrøolie er et derivat af hør planten og er rig på omega-3 fedtsyrer, en vigtig del af en sund kost. Hørfrøolie, også kaldet linolie, har en række medicinske anvendelser, der opfattes som naturlige eller alternative behandlinger for en bred vifte af sundhedsmæssige betingelser. Det kan tage op til seks uger for at få de sundhedsmæssige fordele.

Kolesterolsænkende

Hørfrøolie og andre kilder til omega-3 fedtsyrer kan øge dit niveau af HDL--hvad kaldes ofte "gode" kolesterol – og kan hjælpe lavere LDL ("dårlige" kolesterol) niveauer.

Sundt hjerte

Et af elementerne i hørfrøolie, kaldet alfa-linolensyre (ALA), kan sænke din risiko for hjertesygdom gennem en række faktorer. ALA holder dine blodkar sunde, holder blodplader klistrer sammen og kan selv forebygge mindre arytmier.

Reducere Inflammation

Omega-3 findes i hørfrøolie er et naturligt forekommende anti-inflammatorisk middel. Folk, der har gigt, lupus, psoriasis og inflammatoriske tarm sygdomme kan finde en reduktion i inflammation ved at tilføje hørfrøolie til deres kost.

Formularer

Hørfrøolie er tilgængelig som et kosttilskud i to former. Madolie kan bruges som en salat dressing og generelle krydderi. Soft-gel kapsler er købt i helsekost butikker.

Dosering

Voksne kan sikkert tage op til 2 tbsp. af hørfrøolie eller to soft-gel dagligt til medicinsk brug. Tjekke med din læge før du giver dit barn hørfrø olie.

Advarsel

Hvis du tager blodfortyndende medicin, kan det ikke være sikkert for dig at bruge hørfrøolie som behandling for en sygdomstilstand. Hørfrø vil gøre din blodfortyndende medicin mere effektivt, hvilket kan være farligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com