Hvad er Tricare Prime?

08/19/2011 by admin

Hvad er Tricare Prime?

TRICARE Prime er forvaltes pleje sundhedsplan for medlemmer af det amerikanske militær og deres familiemedlemmer. Indrullerede er sikret sundhedspleje overalt en militær sundhedsfacilitet fungerer og kan få adgang til fordele selv når udenfor USA gennem specialiserede subplans såsom Tricare Prime oversøiske. Plan egenskaber lav Co-betalinger og selvrisikoen, og det fastholder et stort netværk af civile behandlere.

Støtteberettigelse

Aktive medlemmer af alle grene af det amerikanske militær tilmelde sig Tricare Prime. Pårørende til sømænd, soldater, marines og Air Force personale kan også tilmelde, som kan aktive og pensionerede medlemmer af National Guard og deres pårørende, pensionerede militærfolk og deres pårørende, og ægtefæller og pårørende til militærfolk dræbt i kamp. En afhængig er en ægtefælle, mindreårigt barn, college studerende yngre end 22 år og en person, der bygger på militær eller National Guard medlem eller veteran for deres boliger og pleje.

Subplans

Militært personel og andre Tricare indrullerede, der bor i USA, men mere end 50 sømil fra den nærmeste militærbase kan tilmelde sig til Prime Remote. En anden subplan, Prime oversøiske, giver sundhed dækning for indsatte militære personale og pårørende, der bor på eller i nærheden af en militærbase. TRICARE Remote oversøiske er åben for personer indsat uden for USA og langt væk fra amerikanske baser, Tricare Reserve Vælg specifikt omfatter National Guard medlemmer og deres pårørende og os familie sundhed planen giver dækning for særlige patientgrupper såsom pensionister.

Dækning

Når du tilmelder dig med Tricare Prime, du har valgt en primær pleje manager. Denne læge udfylder rollen af en alment praktiserende læge eller intern medicin specialist, og han vil være den person, du ser mest ofte når de søger lægehjælp. Indrullerede kan modtage medicinsk, dental, vision og prescription drug dækning gennem Tricare Prime.

Co-betaler og selvrisikoen

Tricare Prime indrullerede betale for lægens udnævnelser og medicinske procedurer afhænger rang eller grade og service status for den vigtigste person på politikken. Det vil sige vil en hær korporal betale mindre end en Army oberst, når omkostningsdeling er påkrævet, og fælles løn for operation for et barn af en chief petty officer vil være lavere end fælles løn for operation for et barn af en chef. Ligeledes out-of-pocket betalinger for recepter vil afhænge af hvem medlemmet vigtigste plan er og også om, hvorvidt en bestemt medicin er på Tricare's formulary ordineret af brand navn eller ordineret af generiske navn.

Adgang til pleje

Gennem Tricare Prime, vil du modtage de fleste af dine overdækket lægehjælp på på base klinikker og hospitaler---institutioner Tricare dubs "militære behandlingsfaciliteter." Bør du har brug for pleje militære behandlere ikke kan levere, vil du få en henvisning til en udbyder af civile. Indrullerede, som ikke bor i nærheden af militære behandlingsvirksomheder vil have civile læge tjene som primær pleje-udbyder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com