Sådan Administrer tarmluft

09/28/2011 by admin

Intestinal gas kan gøre dig føle sig oppustet, og almindelige symptomer på mave eller tarm gas omfatte bøvsen, luft i maven og mave smerter. Der er måder at håndtere gas. Og i de fleste tilfælde kan du lindre gas med naturlige eller hjem retsmidler. Nøglen anerkende udløsere, og gør de passende livsstilsændringer.

Instruktioner

• Identificere drinks, der forårsager intestinal gas. Kulsyreholdige drikkevarer såsom sodavand og mejeriprodukter er fælles udløser af tarmluft. Du kan styre gas, reducere dit indtag af sodavand og mælkeprodukter som yoghurt, ost og is. Tage en laktose fordøjelsesenzymet før du spiser mejeriprodukter til at afværge gas.

• Pas på fiber-rige fødevarer. I moderation bidrager fiber til en sund fordøjelseskanal. Men indtager for meget fiber kan producere intestinal ubehag såsom gas. Begræns dit indtag af visse "brus" fødevarer som bønner, blomkål, salater, kål og hvede.

• Lindre forstoppelse. Bortset fra kostvalg, kan forstoppelse også bringe på tarmluft. For at bekæmpe forstoppelse og slippe af med gas, øge den fysiske aktivitet for at 30 minutter om dagen, drikke mindst otte glas vand om dagen eller tage en fiber supplement. Disse retsmidler hjælpe blødgøre afføringen og fremmer tarm bevægelighed.

• Langsom ned. Hurtig spise, drikke med et strå eller taler med mad i munden øger mængden af luft i maven. Undgå disse vaner for at reducere luft i maven og administrere tarmluft.

• Spise en fedtfattig kost. Fødevarer med et højt fedtindhold (rødt kød, fastfood, stegte fødevarer) tage længere tid at fordøje og bidrage til mave eller tarm gas. Vælg magert kød og fedtfattige alternativer.

• Tage anti-gas medicin. Hvis hjem retsmidler ikke lindre tarmluft, besøge en stof butik og købe anti-gas medicin såsom Alka-Seltzer eller Gas-X. Tage som anvist, men konsultere en læge, hvis symptomerne vedvarer.

Tips & advarsler

  • Voksne skal spise mellem 20-35 gram fibre om dagen for at hjælpe med at fremme optimal digestive sundhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com