Følelsesmæssige & åndelige fordele ved Massageterapi

09/27/2011 by admin

De fysiske fordele ved Massageterapi er almindeligt kendt. De kan omfatte afslappede muskler, øget blodgennemstrømning og forbedret heling, blandt andre. Men der er andre fordele, som massage terapi kan tilbyde, der bør overvejes: fordele for sindet, følelser og ånd af den person, der gennemgår behandlingen.

Stress

Stress er et følelsesmæssigt eller mentalt forstyrrende eller forrykkes tilstand, der opstår som reaktion på negative eksterne påvirkninger. Det er i stand til at påvirke fysiske sundhed. Så stress, som er ansvarlig for mange moderne elendighed, begynder i sindet og følelserne på den person, følelse det. Dette er nøglen til at forstå fordelene ved Massageterapi i en følelsesmæssig og åndelig betydning.

Følelser

Dine følelser kommer fra din mentale tilstand. Hvis du er arbejdet op og anspændt, det påvirker dit sind, og det udmønter sig i kroppen ved at oprette højt blodtryk andmuscle spænding, f.eks. Massageterapi bruger denne proces i bakgear, afslappende kroppen og at nå ind de følelsesmæssige og mentale tilstand af patienten. Det skaber en cyklus og letter både kroppen og sindet.

Touch

Touch, især i USA, er ikke en fælles ting mellem mennesker. Fordi vi er mennesker, selv om, er indslag meget vigtigt at vores følelsesmæssige velvære. Modtager human touch hjælper til at lette os, og det kan give komfort og støtte i tider med nød. Massageterapi giver fordele af menneskelig kontakt og hjælper lette og forbedre din følelsesmæssige tilstand gennem kontakt.

Ånden

Din åndelige tilstand påvirkes også af den stress, som du føler. Hvis du nogensinde har prøvet at bede eller meditere med ømme muskler eller følelsesmæssig nød, kan det være meget svært at fokusere. Ved at slække kroppen og sindet, bør din åndelige tilstand se en lignende forbedring. Kroppen, sind og ånd påvirker hinanden, og hvis stress er lettet i ene, det kan lindre stress i andre.

Tillid

Med alle de upersonlige og invasiv medicin, der er udbredt i den moderne verden, giver Massageterapi en personlig forbindelse. Den pleje, der er oversat via de fysiske touch, at lade kunderne vide, at deres terapeut er bekymret for dem, er vigtigt. Ud over de regelmæssige fordele af menneskelig kontakt, massage terapi bygger en omsorgsfuld relation mellem klient og terapeut. Dette forhold hjælper lindre følelsesmæssige bekymring, og den tillid, som er bygget ved hjælp af Massageterapi kan også hjælpe din følelsesmæssige og åndelige velbefindende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com