Hvad fødevarer gøre dig vokse højere?

07/14/2010 by admin

En persons højde bestemmes af genetik, sundhed og miljø. Menneskelig vækst aftager efter puberteten. Når en person når sin fulde højde, er der ikke meget, der kan ændre den. Spise de rigtige mad kan fremme sund vækst.

Fødevarer rige på Calcium

"I de første 30 år af livet vores knogler konstant bygning mere knogle og lagring af calcium," siger Teengrowth.com. Calcium er nødvendig for stærke knogler og kombineres bedst med motion. Vægtbærende øvelser fremmer knoglestyrke. Ifølge Women's Health, "vægtbærende øvelser er øvelser tvinger muskler at arbejde mod tyngdekraften... Knoglerne styrkes... og gør det muligt for knogler til at absorbere mere calcium." Kilder til salcium er mælk, mejeri, grønne grøntsager og sardiner.

Fødevarer rige på Vitamin A

Knogler er styrket af vitaminer og mineraler. Nogle fødevarer rige på Vitamin A er lever, æggeblommer, rå gulerødder og rød peberfrugt. Vitamin A er tilgængelig som et supplement. For meget A-Vitamin kan være giftige.

Fødevarer rige på Vitamin D

D-vitamin fremmer stærke knogler. Nogle fødevarer rige på Vitamin D er lever, oksekød, fisk, dagbog, torsk lever olie og æg. Vitamin D findes som et supplement.

Fødevarer rige på Protein

Protein er nødvendig for vægt vedligeholdelse, væv og energi. Nogle fødevarer rige på protein er kød, skaldyr og mejeri.

Fødevarer rige på zink

Zink fremmer vækst og immun styrke. Nogle fødevarer rige på zink er østers, bønner, havregryn, svinekød, kylling, nødder, frø og leveren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com