Hvordan du køber Acai i Boston

10/21/2011 by admin

Acai er et bær, der vokser i Amazon-regnskoven i Sydamerika. Da bærrene begynder at ødelægge 24 timer efter de er plukket, den mest almindelige metode for dem i de Forenede Stater at få acai er enten fryse tørret, papirmøllen eller som led i en juice eller pille. Hvis du bor i Boston, Massachusetts, har du et par forskellige muligheder for at købe acai, afhængigt af din placering og budget.

Instruktioner

• Find et massemarked kilde for acai produkt, som du ønsker. I Boston, kan acai produkter findes i butikkerne som Walgreens og Safeway og i større supermarkeder, afhængigt af sæson og efterspørgsel.

• Check sundhed og hele fødevarer butikker for acai. Discount supermarked, Whole Foods Market, fredfyldte Vibes og andre butikker bære acai i Boston-området.

• Køb acai over internettet. Mens ikke teknisk set en kilde i byen har store Internet forhandlere som Amazon og næste Tag acai produkter, som vil blive leveret til din dør. Derudover giver køber din acai online dig et bredere felt af kreditorer at du ikke måske har i butikken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com