Hjemmelavet kaffe Cellulite cremer

10/25/2011 by admin

Smilehuller, buler, klumper, bump, den frygtede "orange-skræl" hud - for mange kvinder, cellulite er en fjende, der nægter at blive besejret. Undertiden kaldes "tynde kvindens fedt", rammer cellulite, som er virkelig lommer af fanget fedt under huden, kvinder i alle størrelser, vægte og niveauer af fysisk egnethed. Hvis du har cellulite og er på udkig efter en naturlig, enkel og billig løsning, kan du prøve en hjemmelavet kaffe cellulite creme; koffein i kaffe har egenskaber, der gør det et godt valg for kvinder forsøger at forbedre udseendet af deres hud.

Funktioner af Cellulite

Cellulite har tendens til at udvikle på lår, balder og maven. Dens dannelse er påvirket af hormoner, især østrogen, og det er i løbet af hormonelle forandringer--pubertet, graviditet, overgangsalder, og samtidig tager p-piller - at du er mest sårbare. Genetik spiller også en rolle - hvis din mor havde cellulite, chancerne er du vil også. Cellulite er gemt i subkutan fedt lag, og disse lag er organiseret i store opretstående sektioner. Hos mænd er disse sektioner lille, skrå og sandsynligvis ikke at gemme cellulite--grunden til cellulite ses næsten aldrig hos mænd. Effekten af diæt og motion på cellulite er begrænset, selv om at blive overvægtige og i dårlig form vil gøre udseendet af cellulite endnu mere grimme. Som kvinder alder, tab af tone i bindevæv og hud konspirerer at gøre tilstedeværelsen af cellulite mere mærkbar.

Koffein

Du kan bruge kaffe - mere specifikt koffein--til at hjælpe dig med at bekæmpe cellulite. Koffein er den kemiske ansvarlig for den lift du føler når du drikker kaffe eller energidrik, hvilket er grunden til det er almindeligt anvendt til at forbedre mental årvågenhed og reducere træthed. Men denne alsidige stof har mange andre anvendelser. Fordi det bremsende blodkar og har anti-inflammatoriske egenskaber, bruges koffein i behandlinger til at mindske rødmen af rosacea og til at reducere rødme og kløe af dermatitis. Der er også nogle forskning tyder på, at det kan bidrage til at mindske de skadelige virkninger på huden af for meget sol.

Koffein--en stimulerende, anti-inflammatoriske, diuretikum og potent anti-oxidant--kan være en værdifuld allieret at rekruttere i kampen mod cellulite. Du kan lave din egen cellulite creme ved at blande en kvart kop af kaffegrums--frisk og stadig varme fra din brewer eller kaffemaskine--med en spiseskefuld olivenolie. Bruge en luffa til massage blandingen på cellulite-plaget steder, så wrap det behandlede område i klar plast wrap og holde det fem til 10 minutter. Tag wrap, Børst blanding, og brusebad. Brug to gange ugentligt.

Forholdsregler og Tips

Sørg for, at kaffegrums har kølet nok til at gælde for din hud, og stå på aviser som du anvende blandingen for at forhindre spild på gulve. Da koffein er et lægemiddel og en vis mængde kan optages gennem huden, tjekke med din læge før du bruger for at sikre det ikke vil forstyrre receptpligtig medicin eller forværre en helbredstilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com