Propaq 104 EL protokoller

10/28/2011 by admin

Propaq 104 EL protokoller

Propaq 104 ELs er en serie af medicinsk sengelamper skærme oprindeligt lavet af protokollen systemer. På grund af en corporate erhvervelsen fremstilles skærmene nu af Welch Allyn. Trods lave kan forhandlere få den passende skærm for dig, uanset navn, du beder om det under. Forskellige typer af disse skærme bruges til akut pleje patienter, ambulante patienter og selv neonatal overvågning. Welch Allyn har fortsat Propaq type skærme, men nu fremstiller dem under en Encore 200-serien. Så en protokol Propaq 104 EL er kun tilgængelige brugte. Propaq Encore 204 EL er nu den tilsvarende oprindelige udstyr skærm, med de samme funktioner og kun nogle få kosmetiske ændringer.

Bruger

Der er skærme lavet for low, medium og high-acuity situationer. Nogle er simple nok til at bruges med ambulante patienter. Propaq 104 og 204 EL bruges primært i kliniske og akut indstillinger. De overvåge elektrokardiogram aflæsninger, puls, respiration og CO2-niveauet i kroppen. Alle Propaq skærme omfatte én noninvasive blodtryk værktøj, en manchet. 104 og 204 serien giver en invasiv blodtryk enhed, mens 106 og 206 har to invasive blodtryk læsning enheder. Det er den eneste forskel i standardudstyr af skærmene.

Display

Skærm på en Propaq EL 104 eller 204 model viser alle vitale tegn overvåges. Som det er normalt anvendes til patienter i akut eller kritiske pleje, er det designet til at vise alle vitale tegn det kan overvåge på samme tid. Det kan bruges mindre invasivt som en patient forbedrer og vise kun de funktioner, du har indstillet det til. Når det bruges sammen med valgfri modemer eller Ethernet-systemer, kan skærmen blive hooked til en central placering, hvor flere patient skærme kan overvåges samtidigt. En valgfri printer tilbyder også kapacitet til at foretage en permanent registrering af en patients granaterne på et bestemt tidspunkt.

Magt

Propaq EL 104 og 204 er designet til og oftest bruges med et system til vekselstrøm. Fordi systemet dækker vitale behov under transport af mennesker i traumer, kan som i en ambulance, skærmene betjenes på jævnstrøm eller DC, batterier som et bilbatteri. Skærmen kommer med en speciel AC-adapter, der giver mulighed for en bærbar batteri til blive opkrævet op til brug i kritiske transport.

Alarmer

Alarmerne på Propaq 104 og 204 EL er modregne helst en vitalfunktioner er uden for de angivne acceptable grænser. Når det sker, en alarm tone lyde og lys for særlige vitalfunktioner påvirket blinker rødt på den primære skærm og den centrale skærm, hvis udstyret. Hvis skærmen for en bestemt vitalfunktioner er deaktiveret det vil vise et gult lys til at angive, at det ikke aktivt læser den vitale tegn. Medicinsk personale kan midlertidigt deaktivere overvågning for en periode på 90 sekunder eller for fire minutter mens du arbejder på en patient eller flytter ham. Når midlertidig deaktivering bruges, begynder overvågning igen automatisk efter den angivne periode er nået.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com