Hvordan man kan hjælpe hævelse fødder når gravide

12/27/2011 by admin

Hele din graviditet, kan du bemærke, at din mave er ikke det eneste, der ser hævede. En kvindes fødder er også underlagt mærkbar hævelse, en harmløs, men ubehagelig, bivirkning. Årsagen er resultatet af mere væske cirkulerer i hele kroppen. Tyngdekraften gør resten og giver mulighed for at ekstra væske til at bosætte sig i fødderne, især i tredje trimester. Heldigvis er der en række hjem retsmidler og enkle løsninger til at dulme dine hævede fødder.

Instruktioner

• Ophøje dine fødder regelmæssigt flere gange om dagen. Dette tvinger udlignede væsken at cirkulere til andre områder i kroppen. Hvis du lyver, holde dine fødder op med nogle puder. Hvis du sidder, sæt fødderne på en skammel.

• Motion dagligt for at distribuere alle at vand vægt. En sund og ikke-anstrengende aktivitet er vandsport eller aerobic. Svømning eller blot at flytte i vandet er en god træning og vandtrykket hjælper flytte væsken i kroppen.

• Anmode om en fodmassage. Enten bede din partner, ven eller leje en professionel til at gnide dine fødder for en god halv time. Dette øger din omsætning og flytter den udlignede vand i dine hævede fødder.

• Slid komfortable sko. Hvis det betyder et par flip flops, så go for it. Aldrig klemme fødderne i et par sko, der føler stramme og undgå sko, der forårsager smerte, såsom hæle. Først og fremmest, sikrer denne foranstaltning mere komfort.

• Suge dine fødder i et varmt karbad eller mund-iblødsætning skål til at lindre smerten væk. Tilføje en lille fugtgivende sæbe eller en fod sættetid middel at berolige dine fødder mere. En stor hjem afhjælpe er et par kviste mynte, honning og lidt havregryn. Dine fødder vil takke dig.

• Tage et øjeblik at gå rundt, hvis du arbejder på et job, der har du sidder hele dagen lang. Gå vil få dit blod flow i omløb og vil hjælpe med at afskrække alle, at ekstra graviditet væske fra at sætte sig i dine fødder.

• Undgå fødevarer, der er høj i natrium. Salt forårsager din krop til at holde vand, som vil blot tilføje til problemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com