Hvad er fordelene ved Bromelain?

07/18/2010 by admin

Hvad er fordelene ved Bromelain?

Bromelain er en protein-fordøje enzym, der er udvundet af stænglen og frugten af ananas plante. Dette enzym hjælper lette ubehag og behandle kropslige tilstande på grund af sine medicinske egenskaber, ifølge University of Maryland Medical Center. Ananas er rigelig og let fundet i markeder at spise, selvom høje koncentrationer af bromelain udvindes i kosttilskud i kapsel, tablet og aktuelle former.

Betydning

Bromelain er effektive til at reducere hævelse og inflammation, UMMC rapporter, som det nedbryder fibrin i blodet. Fibrin er en vigtig faktor i inflammatoriske reaktioner og væskeophobning, når kroppens væv er skadet eller inficeret.

Store fordele

Ifølge American Cancer Society har bromelain andre sundhedsmæssige fordele. Disse omfatter:• Behandling af fordøjelsesproblemer• Lindring af smerter forårsaget af fælles lidelser som leddegigt og karpaltunnelsyndrom• Styrkelse af immunforsvaret• Behandling af hævelse og betændelse i næse og bihulerUniversity of Maryland Medical Center hedder, at bromelain hjælper:• Healing af brændt hud når det påføres topisk• Reduktion af hævelse fra insekt bid og stik når det anvendes topisk• Dræbe virus og bakterier, som forbedrer behandling af bronkitis, lungebetændelse og urinvejsinfektioner

Overvejelser

Dosering, der anbefales for bromelain af tyske Kommissionen E (den tyske reguleringsorgan for naturlægemidler behandlinger) er 80 mg. til 320 mg. to til tre gange om dagen. Med andre ord, skal en person spise en til otte ananas dagligt for at nå denne dosis. Ananas skal også spises rå for at få fordele, fordi madlavning ødelægger bromelain enzym.Bromelains' dosering er afhængig af de medicinske tilstande, men for de fleste af de ovennævnte lidelser, resultaterne er set med en dosis af 460 mg. til 1.000 mg. per dag.

Bivirkninger

Ingen rapporter om alvorlige bivirkninger er konstateret, selv om milde dem kan forekomme, såsom kvalme, opkastning, diarré og kraftig menstruation. Hvis en person er allergisk overfor ananas, bør bromelain kosttilskud ikke være taget, fordi de kan forårsage hudreaktioner eller astma-lignende symptomer.Der er et par mulige interaktioner mellem medicin og bromelain. Konsultere din læge, hvis du tager antikoagulantia/antiplatelet stoffer (blodfortyndende medicin), beroligende midler, antidepressiva, medicin til behandling af søvnløshed, aspirin og antibiotika.Gravide kvinder bør ikke tage bromelain uden at konsultere en OB/GYN. Selvom bromelain er et naturligt supplement, at tage dette enzym skal godkendes af lægen til at sikre sikkerheden under graviditet og senere når amning.

Sikkerhed

Fordi den amerikanske Food and Drug Administration ikke regulere naturlige kosttilskud, er der ingen garanti på styrke, renhed eller sikkerheden af bromelain du købe i helsekostforretninger eller markeder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com