Sådan får du bedre søvn uden skadelige sove medicin

11/08/2011 by admin

Sådan får du bedre søvn uden skadelige sove medicin

Alle på nogle punkter har brug at få bedre søvn. Hvad enten det er søvnløshed, søvnforstyrrelser, søvnapnø eller simpel stress og angst, har alle haft søvnproblemer på et tidspunkt i deres liv. En mangel på god, sund søvn kan låne sig til andre sundhedsproblemer. Under søvn er, når kroppen hviler og reparerer sig selv i forberedelse til den næste dag. Det er vigtigt at få bedre søvn og mange mennesker gør ikke. En over counter søvn støtte og ordineret sove medicin kan hjælpe i en tid, men de er som regel en kortsigtet fix til problemet. Der er ingen magisk pille at helbrede søvnproblemer, simple naturlige søvn retsmidler nedenfor vil guide dig til en bedre nattesøvn.

Instruktioner

• Start den rigtige dag. Omgiv dig selv i lyse omgivelser. Åben gardiner og persienner. I det mindste, tænde lys. Blive belyst og muntre hele dagen lang. Hvis du ønsker at få bedre søvn om natten, er du nødt til at begynde at arbejde på det fra den tid, du vågner op.

• Få masser af motion. Det betyder ikke noget hvilken type motion virker bedst for dig, men du har brug at få øvelse i løbet af dagen. Ikke kun udøver hjælp holde dig sund, men det reducerer stress, som hjælper med at du får bedre søvn om natten.

• Undgå alkohol, koffein og rygning. Koffein kan forstyrre søvn op til 12 timer efter det forbruges. Selv om alkohol er en depressivt og kan gøre dig søvnig, er kvaliteten af søvn efter at have drukket alkohol ikke så god. Mennesker, der ryger ofte finde deres søvnmønster afbrudt. Under de lange timer om natten begynder kroppen faktisk at udvikle abstinenssymptomer, der kan vågne op en ryger.

Det er også godt at undgå rige, fede fødevarer, især inden for to timer efter sengetid. Disse fødevarer tage mere indsats for kroppen at behandle og kan føre til dårlig fordøjelse. Dog, en sund snack før sengetid kan være gavnligt. Calcium rige snacks fremme solid søvn. Det er derfor meget gammel afhjælpe ved at drikke et glas varm mælk har stået sin prøve tid.

• Sæt en almindelig sengetid og holde rummet på en måde, der bidrager til at sove. Soveværelset skal være mørkt, varm, stille og komfortable. Det bør føle sig trygge og anvendes primært til søvn.

Angive en rutine til sengetid, der kan omfatte læse en bog, skriver i en kladde, meditation eller en anden afslappende aktivitet, du nyder. Når afslappet, kan nogle simple hjælpemidler hjælpe med falde i søvn og sove. En søvn maske kan bruges til at blokere ethvert overskydende lys. En simpel sengelamper fan kunne bruges til at reducere støj og gør det muligt at få bedre søvn.

Tips & advarsler

  • Søvn hjælpemidler er fint for lejlighedsvise os, men er ikke beregnet til regelmæssig brug og kan ende med at forårsage mere søvnproblemer i fremtiden.
  • Tage tv'et ud af soveværelset. Tv- og videospil er stimulerende og skal ikke ses direkte før sove, da det kan afbryde din søvnmønstre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com