Hvordan til at tabe med fysisk træning

11/13/2011 by admin

Et centralt element i at tabe sig--samt en lavere kalorieindhold kost--er effektiv fysisk træning. Fysisk træning har to effekter: et er at brænde kalorier, mens den anden er at øge dit stofskifte, hvilket gør din krop forbrænder kalorier mere effektivt under dine andre aktiviteter, såsom at læse, Se TV eller endda sove. Mens enhver fysisk aktivitet er bedre end ingen fysisk aktivitet, er der nogle aktiviteter, som brænde kalorier-- og derfor fremme vægttab--mere effektivt end andre.

Instruktioner

• Tale med en personlig træner om en høj intensitet vægtløftning program. Du bør bede om et program, der fokuserer på at styrke og bruger sammensatte elevatorer; Du bør gøre øvelser som squats og du bør gøre mængder af vægt som du kun kan gøre fem eller seks gentagelser. Dette vil tvinge kroppen til at arbejde hårdt for korte perioder, som brænder en stor mængde kalorier på en gang og øger dit stofskifte.

• Udføre regelmæssig intervaltræning. Dette er hjerte-kar-arbejde i som du trykker så hårdt, som du kan i en kort periode, så har en kort hvileperiode, så Gentag for omkring 20 minutter. Start med et minuts intervaller og to minutters hviler, derefter falde gradvist længden af resten perioder indtil du udfører et minuts intervaller og et minut hviler.

• Bland dit hjerte-kar-arbejde op til sikre, at din krop ikke får også brugt til noget. Så kan du køre på mandag, derefter bruge en cross-trainer på onsdag, så cykel på fredag. Også, suppleant længden af arbejde intervaller--de kunne være i 30 sekunder en dag og et minut en anden. Endelig ændre om dine intervaller er højere hastighed eller højere intensitet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com